≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Još jedna žena optužila slavnog repera za zlostavljanje: "Oporavljaću se do kraja života"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pop zvezda je istakla da je otpuštena jer "nije bila voljna da uradi ono što se od nje očekivalo — ne u smislu talenta, već u drugim oblastima"

  • 0
Sean Combs P Diddy, Aubrey O'Day, Obri Odej Foto: APEX / MEGA / The Mega Agency, KEVIN WINTER / Getty images/ Profimedia

Pop zvezda Obri Odej je podržala  svoju koleginicu Kesi nakon vesti da je tužila Šona Didija Kombsa zbog navodnog silovanja i zlostavljanja.

- Potpuno je podržavam - rekla je Obri za "Page Six".

Odri se slavno takmičila u emisiji "Making the Band 3" i izabrana je da se pridruži ženskoj grupi pod njegovom etiketom Bad Boy Records. Ali tokom finala "Making the Band 4" u oktobru 2008, Pi Didi je otkrio da je Obri izbačena. U decembru 2022. otkrila je u epizodi podkasta "Call Her Daddy" iz decembra 2022. da je otpuštena jer "nije bila voljna da uradi ono što se od nje očekivalo — ne u smislu talenta, već u drugim oblastima".

Pevačica je navela da je ona "jedina devojka koja je bila stavljena u takve pozicije",  navodeći nas da razmislimo o glasinama koje kruže o reperu a koje tvrde da je zlostavljao svakog muškog člana Bad Boy Records-a.

- Znate, osećam i ljubav i mržnju prema svemu tome, jer mislim da ne bih bila toliko uspešna u toliko drugih oblasti da nisam bila obučena pod Didijem. Bio je najteža osoba za koju možete da radite i to je bilo mučenje. I to ne deo vezan za posao, već druge stvari - psihološke igre - rekla je Obri.

Obri je tvrdila da je bilo "mnogo izdaje" i "laži", napominjući da je tada bila "mlada i upečatljiva".

- Shvatamo našu lepotu, kao žene, kroz oči ljudi koji nas posmatraju. Pa, ko nas posmatra? Muškarci. Dakle, svoju lepotu učimo kroz muško oko, što je veoma subjektivno. Tako da je teško kada si tako mlada shvatiti svoju vrednost kao žene, posebno kroz muškarce sa kojima sam bila u blizini, a to je bilo veoma traumatično. Mislim da se niko od nas nije izlečio od toga, dodala je ona - nastavljajući da iznosi tvrdnje da je Pi Didi znao da joj govori stvari poput:

- Više nisi zgodna. Šta se desilo?

Podsetimo, Kasandra Ventura Kesi, koja je bila sa Pi Didijem 13 godina iznela je tvrdnje da je reper pokazivao obrazac zlostavljanja i kontrole tokom njihove veze koji je navodno uključivao prisiljavanje da ima intimne odnose sa muškim prostitutkama, dok je usput snimao, fizički je zlostavljao i snabdevao drogom.

Takođe je istakla da je Pi Didi navodno silom ušao u njen dom i silovao je pred kraj njihove veze.

- Nakon godina u tišini i tami, konačno sam spremna da ispričam svoju priču i da govorim u svoje ime i za dobrobit drugih žena koje se suočavaju sa nasiljem i zlostavljanjem u svojim vezama. Kako se brzo bližio istek njujorškog Zakona o preživelim odraslim osobama, postalo je jasno da je ovo prilika da progovorim o traumi koju sam doživela i od koje ću se oporavljati do kraja života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA