Vreme čitanja: oko 1 min.

Adel otvorila firmu: Evo čime će se slavna pevačica još baviti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posvetiće se nečemu što jako voli

  • 1
Adele Foto: Tanjug/AP

Po uzoru na svoje slavne koleginice, britanska pevačica Adel (35) navodno pokreće svoj brend kozmetike, piše The Mirror.

Pevačica je osnovala novu firmu i prijavila se za zaštitni znak u imenu The Shelbourne Collective. Pretpostavlja se da će početi proizvodnjom senki sličnih kakve i sama nosi na nastupima.

Takođe bi mogla da prodaje i proizvode za negu tela, uključujući kreme i losione, kao i ruževe i balzame za usne, zajedno s parfemima, nakitom, satovima, pa čak i donjim vešom.

Nedavno je voditelj britanskog Radija 2, Skot Mils, tvrdio da Adel preko noći dopusti svojim šminkerima da joj uđu u stan i isprobavaju šminku na njoj dok ona spava.

Podsetimo, Adeline koleginice Rijana, Ariana Grande, Selena Gomez i mnoge druge su započele vrlo uspešne kozmetičke brendove, piše 24sata.hr.

Rijanin brend je u septembru ove godine vredeo 2.8 milijardi dolara, a među najuspešnijima pored nje su i brendovi sestara Kardašijan.

(Telegraf.rs)

Video: Evo ko su najbogatije žene na svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA