Vreme čitanja: oko 1 min.

Bubnjar Ramonsa kupio kuću u Toskani

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi susret američkog umetnika sa ovim italijanskim mestom datira iz 2021. godine kada je Mark Ramon učestvovao na humanitarnom koncertu

  • 1
Marky Ramone, Marki Ramon Foto: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

Legendarni bubnjar rok grupe Ramons Marki Ramon kupio je kuću u naselju Kastiljon Fjorentino u blizini Areca u italijanskoj regiji Toskana.

Prvi susret američkog umetnika sa ovim italijanskim mestom datira iz 2021. godine kada je Mark Ramon učestvovao na humanitarnom koncertu koji je organizovao DJ Ringo u znak sećanja na Kjaru Meoni, ćerku italijanskog šampiona Dakara Fabricija Meonija koji je preminula od raka u 18. godini, piše Tanjug.

Bubnjar Ramonsa je tada izjavio da je to bila ljubav na prvi pogled, koja ga je navela da zajedno sa suprugom, odmah krene u potragu za kućom, prenosi agencija Ansa.

Tokom poslednjih nekoliko godina, Marki, čije je pravo ime Mark Stiven Bel u više navrata je posećivao gradić u blizini Areca.

- Prvo je bio turista ovde, a sada se američki bubnjar vratio u Kastiljon Fiorentino, ali u svoj novi dom. Zaljubio se u ovdašnji kvalitet života - rekao je gradonačelnik Mario Anjeli.

Prošlog 14. aprila američki muzičar je nastupio u duetu sa Pupom na koncertu koji je kantautor iz Areca održao u lokalnom Spino teatru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA