≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon užasnih optužbi njegovog sina, Bred Pit uhvaćen u javnosti u mašini od 200.000 $

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bred Pit je pre samo izvesnog vremena viđen prvi put sa svojim novim električnim Porsche Taican-om vrednim 200.000 dolara, u Los Anđelesu

  • 6
Bred Pit Brad Pitt Foto: Diggzy/Jesal / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudski glumac Bred Pit je pre samo izvesnog vremena viđen prvi put sa svojim novim električnim autom parke "Porsche Taican" vrednim 200.000 dolara, u Los Anđelesu.

Glumac je viđen kako svraća u poslovnu zgradu na sastanak pre nego što se vratio u brzo vozilo.

Bred je na sebi imao  smeđu platnenu košulju na dugmad, koja je imala velike džepove na grudima i koja je bila otkopčana na gornjim i donjim dugmićima. Sve je to upario sa odgovarajućim braon pantalonama sa pravougaonim džepovima.

Svetska zvezda se zaštitila od sunca pohabanim šeširom koji je izgledao kao da je od slame, a nosio je istrošene prljavo bele patike. Ležerni stajling je upotpunio parom kul naočara za sunce, avijatičara, zlatnim satom i zlatnim prstenom.

Dok se Bred vraćao iz zgrade da uđe u svoje luksuzno vozilo, izvukao je nešto što je izgledalo kao novčanica od 20 dolara i dao napojnicu sobaru dok se cerekao.

Dok se udaljavao, skinuo je šešir da bi otkrio svoju kratku plavu kosu, koja je bila neuredno oblikovana.

Pitov električni Porsche Taican može da pređe od 0 do 100 milja na sat za neverovatnih 2,4 sekunde, iako menja brzinu i snagu za manji domet vozila od uobičajenog do 246 milja po punom punjenju.

Dok osnovni model košta oko 92.500 dolara, brza verzija Turbo S košta skoro 200.000 dolara.

Da podsetimo, usvojeni sin Breda i Anđeline Džoli, Paks, nazvao je svog oca "se*onjom prve klase" zbog koga se njegovo četvoro najmlađe dece tresu od straha pred njim.

- Pretvorio si život mojih najbližih u stalni pakao - napisao je Paks na Instagramu povodom "Dana očeva".

- Nikada nećeš biti svestan štete koju si naneo svojoj porodici, jer nisi sposoban za to. Možeš da govoriš celom svetu šta god poželiš, ali istina će izaći na videlo. - dodao je on.

Potom je sarkastično dodao:

- Srećan Dan očeva, ti je*eno grozno ljudsko biće.

Inače, ova objava datira iz 2020. godine, a "Daily Mail" je nedavno potvrdio da je u pitanju zaista Paksov profil na Instagramu i da je to zaista on napisao.

(Telegraf.rs)

Video: Rat se nastavlja! Bred i Anđelina dele decu ugovorom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    27. novembar 2023 | 02:51

    Ја никако не могу да разумем зашто се Бред Пит растао од тако љупке Џенифер Анистон и оженио потпуно поремећену Анђелину Џоли. Жена је озбиљно болесна. За то постоје разлози, али постоји и лечење. Џенифер је за разлику од ње једно пристојно и талентовано и веома интелигентно биће. Неке грешке се баш жестоко плаћају током живота. Бред Пит има раскошан глумачки таленат и глупо је што је енергију трошио на тај психо експеримент са Џолијевом. Баш, баш глупо.

  • Rade

    27. novembar 2023 | 05:47

    Lepo ga je majka vaspitala, 🙈🐔🤔😅😂😇🤣🤮

  • Vodolijax

    27. novembar 2023 | 14:36

    Čovek pobegao glavom bez obzira.......dovela mu silnu decu da brine o njima......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA