Vreme čitanja: oko 1 min.

Damiano David uhvaćen sa novom devojkom: Potvrđeno da je frontmen grupe Maneskin u vezi sa poznatom pevačicom

Ekipa Jetseta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Damiana i njegovu devojku razotkrile paparaco fotografije

  • 1
Damiano David Damijan Dejvi Maneskin, Italija, Eurosong, Evrovizija finale, finalno veče Evrovizije, Eurovision, Damiano David; Foto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Italijanski pevač i frontmen grupe Maneskin, Damiano David, proslavio se pobedom na Evroviziji 2021. godine sa pesmom Ziti E Buoni.

Sada je potvrđeno da je Damiano u vezi sa pevačicom i glumicom Dav Kameron, a razotkrile su ih paparaco fotografije.

Oni su jednom su uhvaćeni kako odlaze sa koncerta benda Maneskin i ulaze zajedno u automobil, a sve se dešavalo u Sao Paulu u Brazilu.

Takođe su uhvaćeni kako šetaju i ljube se na plaži u Sidneju, a nakon što su fotografije objavljene u italijanskom magazinu Či, brzo su se proširile društvenim mrežama.

Dav Kameron je američka pevačica i glumica. Ima brojna ostvarenja, ali je postala poznata po dvojnoj ulozi u humorističnoj seriji "Liv i Medi Runi", kao i u ulozi Mal u filmu "Naslednici".

Podsetimo, u junu ove godine objavljen je snimak na kojem se Damiano ljubi sa nepoznatom devojkom u klubu, taj video je podigao veliku prašinu jer se na taj način saznao raskid veze između manekenke Đorđe Soleri i Damiana Davida.

Frontmen grupe se oglasio i rekao da je nije prevario jer su Đorđa i on raskinuli par dana pre toga, ali nisu objavili jer nisu mogli da se nose sa situacijom.

Inače, veoma brzo se saznalo i ko je devojka sa kojom se ljubio Damiano. U pitanju je Martina Taljienti, jedna od najboljih prijateljica basistkinje Maneskina, Viktorije de Anđelis.

Video: Telegraf na koncertu Maneskina u Veroni: Ludnica na tribinama i na bini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA