Vreme čitanja: oko 1 min.

Koliko neprijatno! Mreže gore zbog snimka na kom glumica drži Opru za ruku i ne pušta je, dok je drugom miluje

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U jednom trenutku, Opra se odmiče  i naizgled se čini da se oseća neprijatno i da želi da izvuče ruku, ali Dru je i dalje čvrsto drži. Uz to ju je drugom rukom i milovala po ruci

  • 0

Američka glumica, filmska producentkinja, a odnedavno i voditeljka, Dru Barimor je u novoj epizodi svoje emisije "The Drew Barrymore Show", ugostila slavnu Opru Vinfri.

Ono što je mnoge zaintrigiralo je Druino ponašanje tokom emisije, a sudeći po komentarima mnogima je bilo neugodno.

Barimorova je isečak iz emisije podelila na Instagramu, a na videu se jasno vidi kako Dru sve vreme voditeljku drži za ruku. U jednom trenutku, Opra se odmiče  i naizgled se čini da se oseća neprijatno i da želi da izvuče ruku, ali Dru je i dalje čvrsto drži. Uz to ju je drugom rukom i milovala po ruci.

- Nisam znala da si provodila vreme sa svojom publikom izvan emisije -  govorila je  Dru dok je držala Opru  za ruku.

- To je neophodno. Moja ekipa iz emisije bi mi znala reći: "O Bože, koliko ćeš još pričati s publikom?", odgovorila je Opra, a tek tada joj je Dru konačno pustila ruku.

Ispod videa, bilo je mnogo komentara, a ovo su samo neki: "Dru, ne vole svi da se drže za ruke", "Opra svojim telom jasno govori da želi svoju ruku nazad", "Da bar Dru prestane dirati ljude. Ovakvo nešto je učinila i s Doli Parton", "Ovo je vrlo neugodno za gledati", "Držanje za ruku i milovanje je moja granica", "Volim Dru, ali držaću se samo njenih filmova. Ovde se čini tako fejk, sve je previše čudno", "Moraš naučiti što je lični prostor".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by The Drew Barrymore Show (@thedrewbarrymoreshow)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA