≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vin Dizel optužen za seksualno napastvovanje: Policiji ga prijavila bivša asistentkinja

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Molila ga je da prestane, ali je on tada počeo da dodiruje i ljubi njene grudi, piše u tužbi

  • 5
Vin Dizel Vin Diesel Foto: Shutterstock

Glumca Vina Dizela, optužila je bivša asistentkinja Asta Džonason za seksualno napastvovanje.

Naime, ona je podnela tužbu protiv njega tvrdeći da ju je u septembru 2020. seksualno napado u hotelu St. Regis u Atlanti. U tužbi koja je predata danas sudu u Los Anđelesu, navedeni su jezivi detalji. Uvid u ta dokumenta imao je Vanity Fair.

Asta Džonason ispričala je da ju je glumac Vin Dizel pozvao u svoj apartman nakon što se vratio iz kluba sa hostesama. Nakon što su ostale žene otišle Dizel, čije je pravo ime Mark Sinkler navodno zgrabio ju je za zglobove ruku i povukao ju je na krevet.

Vin Dizel, Vin Diesel Foto: Instagram/vindiesel

Molila ga je da prestane, ali je on tada počeo da dodiruje i ljubi njene grudi, piše u tužbi.

- Gospođa Džonason bojala se da nasilnije odbije svog nadređenog, znajući da je ključno za njenu bezbednost i sigurnost njenog posla bilo da ga istera iz sobe.

Ali ta je nada umrla kada je Vin Dizel pao na kolena, podigao haljinu gospođe Džonason do njenog struka i maltretirao njeno telo, prelazeći rukama preko njene natkolenice pa preko unutrašnje strane njene butine".

Asta je u jednom momentu uspela da pobegne u kupatilo, ali ju je glumac pribio uz zid i stavio njenu ruku na njegov penis koji je bio u erekciji- Dizel je tada mastrubirao, navodi se u tužbi.

“Prestravljena gospođa Džonason zatvorila je oči, pokušavajući da se odvoji od seksualnog napada i izbegne da ga naljuti".

Džonason je u to vreme diplomirala Los Anđelesu, a radila je u njegovoj kompaniji "One Race", dok je njegov film "Fast Five" bio u fazi produkcije.

Njen zadatak bio je da organizuje zabave, prati filmsku zvezdu na prijemima i da se pobrine da bude u njegovoj "blizini" kada se fotografiše sa drugim ženama. Međutim, Džonason tvrdi da je otpuštena nekoliko sati nakon što ju je Dizel napao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    22. decembar 2023 | 03:58

    Provalile su da nekažnjeno mogu da lažu, optužuju bez dokaza i da tako dodju do para i popularnosti, i onda što da ne, ništa je ne košta.

  • Zemunac

    22. decembar 2023 | 07:11

    Ovo tamo je potpuna epidemija silovanja, svakome ko je poznat, naprasno (posle nekoliko godina naravno) usledi tuzba. Samo jos da se nadje neka koja ce Elton Dzona optuziti za pokusaj silovanja...ups (bilo je i to :) )

  • Miško

    22. decembar 2023 | 00:29

    A koji su to "jezivi detalji" može li se znati...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA