Vreme čitanja: oko 1 min.

Bend "Diksi Čiks" se oprostio od poginule Laure Linč: "Bila je svetlost..."

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesreća se dogodila u petak, kada se uveče vozila od El Pasa u Teksasu do Del Sitija, gde je doživela sudar, piše Daily Mail

  • 0

Članica jednog od najpopularnijih kantri bendova "Diksi Čiks" Laura Linč poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u 65. godini.

Nesreća se dogodila u petak, kada se uveče vozila od El Pasa u Teksasu do Del Sitija, gde je doživela sudar, piše Daily Mail.

Ovim povodom oglasili su se i članovi benda u kojem je Laura bila. Oni su na Instagramu napisali saopštenje u kome su otkrili da im je teško pao njen odlazak.

- Šokirani smo i tužni što je Laura otišla. Zadržavamo posebno mesto u našim srcima zbog vremena koje smo proveli svirajući muziku, smejući se i putujući zajedno. Laura je bila sjajna svetlost... Njena zarazna energija i humor dali su iskru ranim danima našeg benda - poručio je sastav, dodajući da su njihove misli s Laurinom porodicom i voljenima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by The Chicks (@thechicks)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA