≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je automobil u kojem je čuveni glumac pronađen mrtav: Sve vrvi od policije

I. N.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Veruje se da je glumac iz filma "Parazit" izvršio samoubistvo

  • 1

Li Sun-kjun (48), najpoznatiji korejski glumac, globalno poznat po svojoj ulozi u filmu Parazit, koji je dobio Oskara, pronađen je mrtav u automobilu u parku u Seulu.

Veruje se da je Li izvršio samoubistvo.

Prvo je stigla informacija da je "čovek u 40-tim godinama pronađen bez svesti" u jednom parku u Seulu, da bi kasnije bila potvrđeno da je reč o čuvenom glumcu. Posle toga se pojavila i informacija da je reč o Sun-kjunu. Policija je odmah blokirala ovo područje.

Supruga čuvenog glumca je dan ranije pozvala policiju i rekla da je u kući pronašla poruku u kojoj Li najavljuje samoubistvo. Odmah je započeta potraga za njim, a na kraju je pronađeno njegovo beživotno telo u džipu.

U vozilu su pronađeni dokazi da je Li oduzeo sebi život. On je hitno prebačen u bolnicu, ali mu nije bilo spasa.

Sun-kjun je poslednjih meseci bio pod istragom policije, zbog sumnje na upotrebu droge. Nekoliko dana pre smrti, Sun-kjuna je policija ispitivala tri puta, a sesija ispitivanja koja se desila prošlog vikenda trajala je čak 19 sati.

Li je sve vreme negirao optužbe i rekao je da je samo uzimao prepisane lekove za spavanje, te da nije imao nameru da uzima drogu. Inače, testovi na narkotike su stigli negativni. Navodno je glumac juče tražio od policije da ga ispitaju koristeći detektor laži.

Saopšteno je da je "jedini dokaz u vezi sa sumnjom da je koristio drogu izjava upravnika jednog ugostiteljskog objekta", te je Li tražio testiranje na detektoru laži kako bi se ispitala verodostojnost izjave.


Kada ga je policija po treći put saslušavala pre četiri dana, Li je navodno rekao da se nada da će "policija pažljivo proceniti čija izjava je verodostojnija - mene ili ucenjivača.“

Zakoni u Južnoj Koreji su veoma oštri, kad je reč o drogi - kazne idu od 6 meseci, pa čak do 14 godina za povratnike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    27. decembar 2023 | 07:33

    Još jedan zakon koji treba da se uvede kod nas 🤷‍♂️.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA