Vreme čitanja: oko 1 min.

Lisa Bonet podnela papire za razvod od Džejsona Momoe: Evo šta je glumica zahtevala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Važili su za jedan od najskladnijih parova u Holivudu

  • 2
Jason Momoa, Lisa Bonet, Džejson Momoa i Lisa Bonet Foto: Profimedia/Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency

Glumac Džejson Momoa, poznat po ulogama u seriji "Igri prestola" i  filmovima "Akvamen" i njegova supruga, glumica Lisa Bonet, rešili su da stave tačku na brak.

Kako "TMZ" prenosi, Lisa je predala papire za razvod, dve godine nakon što su se rastali.

Džejson i Lisa ima dvoje dece, Lolu i Nakoa - Vulfa, a glumica traži zajedničko fizičko i pravno starateljstvo nad decom.

Kako se navodi, ona ne traži alimentaciju od bivšeg muža, pa sve ukazuje na to da su imali predbračni ugovor, jer su se dogovorili oko podele imovine.

Inače, u objavi na Instagram profilu, bivši supružnici su pratiocima 2022. godine objasnili zašto su se odlučili na taj korak.

- Svi smo se promenili u ovom transformacionom vremenu. Revolucija se dešava i naša porodica nije izuzetak. Osećamo se kao da rastemo kroz seizmičke promene koje se dešavaju. I zato delimo porodične vesti o razvodu. Ne delimo to zato što mislimo da je to važna vest, već da to učinimo dostojanstveno i iskreno. Ljubav između nas se nastavlja i razvija na način na koji mi želimo. Nepokolebljiva je naša privrženost svetom životu i deci. Učimo decu koliko god je to moguće. Živimo molitvom. Neka ljubav pobedi - napisali su oni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    8. januar 2024 | 22:07

    "Neka ljubav pobedi" - ОВО могу само Американци да изјаве кад се разводе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA