Vreme čitanja: oko 2 min.

Puj pike, ne važi! Kim Kardašijan obnovila saradnju sa Balenciagom

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ovaj dugogodišnji odnos izgrađen je na međusobnom poverenju i predanosti", rekla je ona

  • 0
Kim Kardašijan Foto: @CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Modna kuća Balenciaga odabrala je nove brend ambasadore za 2024. godinu, a među njima je i američka zvezda Kim Kardašijan.

Podsetimo, Kim se 2022. godine ogradila od brenda Balenciaga nakon skandaloznog poteza.

Kolekcija "Balenciaga Gift Shop", koja je prikazala dve devojčice kako poziraju sa plišanim medvedima za koje se čini da nose kaiševe u stilu BDSM (bondage, discipline, sadism and masochism ili ropstvo, disciplina, sadizam i mazohizam) je doživela debakl i razbesnela ljude širom sveta.

Ljudi su strogo osudili zlostavljanje dece u bilo kom obliku, a Balenciaga je nakon toga povukla reklamu i uputila javno izvinjenje.

- Iskreno se izvinjavamo za bilo kakav prekršaj, koji je naša praznična kampanja možda izazvala. Naše plišane torbice u obliku medveda ne bi trebalo da budu predstavljene sa decom u ovoj kampanji. Odmah smo uklonili kampanju sa svih platformi - napisala je kompanija tada.

Kim je oštro osudila njihov potez i tom prilikom rekla da će "njena buduća veza sa brendom biti zasnovana na njihovoj spremnosti da prihvate odgovornost za nešto što se nikada nije trebalo dogoditi".

- Bezbednost dece se mora poštovati na najvišem nivou i bilo kakvi pokušaji da se normalizuje zlostavljanje dece, bilo koje vrste, ne bi trebalo da nađe mesto u našem društvu - rekla je Kim Kardašijan tada.

Ipak, brzo je zaboravila sve, pa je potpisala novi ugovor sa brendom. Balenciaga sada ponosno ističe da je Kardašijanka njihov glavni ambasador.

- Već nekoliko godina, dizajeni Balenciage su deo mnogih mojih stajlinga i neki od najznačajnijih modnih trenutaka. Ova istorijska modna kuća održava modernost i inovativnost. Za mene, ovaj dugogodišnji odnos je izgrađen na međusobnom poverenju i predanosti, da se radi ono što je pravo. Uzbuđena sam zbog ovog novog poglavlja i što ću postati njihov ambasador - izjavila je Kim.

Osim Kim Kardašijan, brend ambasadori Balenciage su i Nikol Kidman, Mišel Jeo, Izabel Iper i PP Krit Amnuajdečkorn.

(Telegraf.rs)

Video: Dugo nije objavila nešto ovako eksplicitno: Krupni kadrovi kako Kardašijanka namešta mini kupaći

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA