Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka tužila 50 Centa: Tvrdi da ju je pogodio mikrofonom u glavu i naneo trajne posledice

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brihana Mongejn, voditeljka hip-hop stanice "Power 106 FM", podnela je tužbu na Višem sudu okruga Los Anđeles vezanu za događaj koji se zbio 30. avgusta

  • 1
50 cent Printskrin: Instagram/ 50cent

Radijska voditeljka iz Los Anđelesa tužila je popularnog repera 50 Centa, uz tvrdnje da ju je na jednom koncertu u avgustu pogodio mikrofonom u glavu.

Brihana Mongejn, voditeljka hip-hop stanice "Power 106 FM", podnela je tužbu na Višem sudu okruga Los Anđeles vezanu za događaj koji se zbio 30. avgusta 2023. za vreme koncerta 50 Centa u Crypto.com Areni.

Ona tvrdi da je 50 Cent bacio mikrofon "prema publici" nakon što je shvatio da ne radi tokom svog nastupa, što je uzrokovalo da "mikrofon udari voditeljku u lice i levi zglob" i rezultiralo "teškim i trajnim" povredama, navodi se u tužbi.

Nakon incidenta, dodaje se u tužbi, voditeljka je odmah bila zbrinuta u Hitnoj zbog zadobijenih povreda, uključujući potres mozga, razderotinu preko čela i bol u levom zglobu. Voditeljika, koja se takođe žalila na "vrtoglavicu, glavobolje, osetljivost na svetlo i zvuk te mučninu", tvrdi da još uvek pati od povreda i "emocionalnog stresa".

U izjavi iz avgusta, koju je reperov advokat Skot dao za "PageSix" demantovao je navode o napadu:

-Budimo vrlo jasni, moj klijent nikad nikog ne bi namerno udario mikrofonom. Svako ko kaže nešto drugačije nema sve činjenice i pogrešno je informisan - izjavio je tada reperov advokat.

Birahana, koja je zatražila suđenje pred porotom, traži nepoznat iznos odštete, koji uključuje medicinske troškove, pravne troškove i prošli i budući gubitak plate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Znači

    28. januar 2024 | 05:42

    Ima ona fora znate li zašto poznate ličnosti se ne voze autobusom... Pa da ih neko ne tuži za silovanje ili napad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA