Vreme čitanja: oko 3 min.

Čuvena Spajsica slomljena zbog optužbi protiv muža: Donela važnu odluku

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Horner se suočava sa optužbama za "kontrolisano ponašanje" od strane koleginice

  • 0
Geri Halivel i Kristijana Hornera , Geri Halliwell and Christian Horner Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bivša članica grupe Spice Girls, pevačica Geri Halivel je navodno "razorena" zbog optužbi protiv svog supruga Kristijana Hornera, ali će stajati uz njega u javnosti, otkrila je prijateljica za MailOnline.

Horner se suočava sa optužbama za "neadekvatno ponašanje" od strane koleginice, što on poriče, a istraga o direktoru tima Red Bull Formule 1 je pokrenuta.

Horner, za koga se očekuje da ostane na poslu koji je obavljao od 2005. godine dok se sprovodi interna istraga, rekao je: "U potpunosti poričem ove tvrdnje".

U saopštenju Red Bul Austrije - austrijske kompanije za proizvodnju energetskih pića koja je vlasnik F1 tima - potvrđeno je da je istraga u toku. U njemu se navodi: "Nakon što je saznala za nedavne optužbe, kompanija je pokrenula nezavisnu istragu. Ovu istragu, koja je već u toku, sprovodi spoljni specijalizovani advokat.

"Kompanija shvata ove stvari izuzetno ozbiljno i istraga će biti završena čim bude izvodljivo. Ne bi bilo prikladno davati bilo kakve dalje komentare u ovom trenutku."

Današnja potvrda istrage usledila je nakon 36 sati odbijanja od strane tima sa sedištem u Milton Kejnsu o bilo kakvom navodnom nedelu. Horner je takođe opisao optužbe kao "lude", u poruci kojom protestuje da je nevin za MailOnline.

Prema Hornerovim lojalistima, on je žrtva unutrašnje borbe unutar šire porodice Red Bul.

Nekada zaštićen od strane osnivača Red Bula Ditriha Matešica, tvrdnja da je sada izložen silama koje žele da ga sruše otkako je Matešic umro u oktobru 2022. godine, u 79. godini.

Hornerovi branioci kažu da su optužbe klevete koje imaju za cilj da ga svrgnu sa vlasti u pokušaju da preuzmu kontrolu nad Salcburgom, domom kompanije za gazirana pića koja je dala ime F1 timu – dominantnoj snazi sadašnje ere sa Maksom Verstapenom koji je osvojio titulu, poslednje tri svetske titule.

Horner je vodio tim od njegovog ulaska u F1 2005. godine i osvojio je višestruki šampionat sa Sebastijanom Fetelom, a sada i Verstapenom.

Red Bul treba da lansira svoj najnoviji bolid 15. februara uoči nove sezone koja počinje u Bahreinu 2. marta.

Džeri i Kristijan su zajedno od početka 2014. godine, a venčali su se u maju 2015. godine u Engleskoj.

Montagju Džordž Hektor Horner ima sedam godina i prvo je Džerino dete sa suprugom Kristijanom Hornerom.

Halivel je 2005. godine sa scenaristom Sašom Gervasijem dobila ćerku Blubel (16), dok Horner deli Oliviju (10) sa bivšom partnerkom Beverli Alen.

Horner, koji je vodio Red Bul od njihovog dolaska na mrežu 2005. godine, nadgledao je period ogromnog uspeha tima.

Odeća je osvojila sedam šampionata vozača i šest konstruktorskih šampionata pod Hornerom.

Prošle sezone, Red Bul je pobedio u 21 od 22 trke u kalendaru dok je Maks Verstapen osvojio titulu vozača.

Horner je u decembru proslavio svoj 50. rođendan, a prisustvovale su zvezde, uključujući Ronija Vuda i ser Roda Stjuarta.

Takođe mu je predstavljena troslojna rođendanska torta na kojoj je pisalo "Svetski šampion" – osvojio je šest konstruktorskih prvenstava.

Poznata lica iz sveta sporta takođe su otišla na žurku, a Berni Eklston je viđen kako uživa u svečanostima zajedno sa svojom suprugom Brazilkom Fabijanom Flosi.

Horner je podelio objavu zahvalnosti na svom Instagramu nakon događaja, napisavši: "Sinoć me je moja divna supruga Geri potpuno iznenadila potpuno neočekivanom večerom sa nekim divnim prijateljima. Izgleda da formiramo bend."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA