Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumicu nisu želeli da angažuje nakon izlaska iz zatvora, sada se vraća na scenu: "Moj stari život je umro"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Da, sve je jasno. Ja sam to učinila", izjavila je ona o skandalu, koji je, htela ona to ili ne, obeležio njen život i karijeru

  • 0
Felisiti Hafman Printskrin: Youtube/FKHuffman1962

Glumicu Felisiti Hafman javnost je zavolela u kultnom hitu "Očajne domaćice", a zbog skandala koji se dogodio 2019. godine, kada je završila u zatvoru, potpuno se povukla iz javnog života.

Ona je optužena i osuđena 2019. zbog prevare prilikom upisa svoje ćerke na fakultet, plaćajući 15 hiljada dolara za bolji rezultat na prijemnom ispitu.

Te godine, zbog svega provela je čitavih 11 dana u zatvoru, platila ogromnu novčanu kaznu i na kraju bila osuđena na kaznu od 250 sati društveno korisnog rada, koju je odradila.

Posle svega, pet godina nakon skandala vraća se poslu i glumi, odnosno pozorištu.

Naime, ona će igrati u novoj adaptaciji dramskog teksta "Hir", koji je prepoznat kao jedno od najuticajnijih dela postratne kvir književnosti.

- Da, sve je jasno. Ja sam to učinila - izjavila je ona o skandalu, koji je, htela ona to ili ne, obeležio njen život i karijeru.

U intervjuu za The Guardian, ističe da je zadovoljna dok su njena deca i suprug, glumac Vilijam H. Mejsi, dobro, ali istovremeno priznaje da još uvek procesuira sve što se dogodilo.

- Teško je. To je kao da vam je stari život umro i vi ste umrli sa njim. Srećna sam što imam porodicu, ljubav i dovoljno sredstava, pa sam mogla da se dočekam na noge.

Nažalost, skandal joj je doneo i brojne neprilike kada su poslovni angažmani za nju bili strani pojam, zbog čega je imala i finansijskih problema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA