Vreme čitanja: oko 1 min.

Tejlor Svift poklonila 100.000 $ porodici žene ubijene tokom proslave pobednika Superboula

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Upućujem svoje najdublje saučešće i saučešće u svetlu vašeg razarajućeg gubitka. S ljubavlju, Tejlor Svift" piše u poruci koja prati poklon

  • 0
Tejlor Svift Foto: Profimedia/JPI Studios/Avalon.red / Avalon Editorial

Pevačica Tejlor Svift donirala je ovog jutra, 16. februara, 100.000 dolara porodici ubijene voditeljke i di-džeja Lize Lopez-Galvav, koja je upucana tokom parade nakon finala Superboula.

Parada je bila u čast tima koji je pobedio i ujedno Trevisa Kelsa, čeka Tejlor Svift, što ju je verovatno nvaelo da porodici donira novčanu pomoć.

Lisa Lopez-Galvan (44) ubijena je kada su dva maloletna napadača otvorila vatru u masi u 'ličnom sporu' koji je eskalirao. Dvadeset jedan učesnik je povređen, uključujući devetoro dece.

Tejlor je donirala dve donacije od po 50.000 dolara za "GoFundMe" stranicu postavljenu za porodicu ubijene.

- Upućujem svoje najdublje saučešće i saučešće u svetlu vašeg razarajućeg gubitka. S ljubavlju, Tejlor Svift - piše u poruci koja prati poklon.

S druge strane javnost je besna na njenog dečka Tejlora, koji nije donirao ni cent porodici ubijene, ali je čak svoje slavlje zbog pobede nastavio i posle strašne tragedije.

Inače, pucnjava se dogodila u blizini Superboul parade, gde je više hiljada navijača Kanzas Siti Čivsa izašlo da proslavi pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA