Vreme čitanja: oko 1 min.

Madona se srušila nasred scene tokom koncerta: Izgubila ravnotežu, članovi ekipe dotrčali odmah

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog onoga što je uradila nakon toga govore joj da je još jednom dokazala da je pravi profesionalac

  • 2
Madona Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pop ikona Madona pala je sa stolice na koncertu u Sijetlu, u okviru svoje Celebration Tour.

Pevačica je bila je izvodila performans uz pesmu "Open Your Heart" i zanimljivu koreografiju za tu numeru, ali nažalost doživela je peh.

Zbog onoga što je uradila nakon toga govore joj da je još jednom dokazala da je pravi profesionalac.

Njeni zahtevni koraci su od plesačice koja je nastupala sa Madonom zahtevali da povuče stolicu prema glavnoj pozornici, ali je igričacia izgubila razvnotežu zbog visokih štikli, pa je pala na bini, povukla stolicu i slavnu ikonu popa koja se srušila na pozornici.

Madona se okrenula na stomak i nasmejala, drugi član ekipe prišao je da joj pomogne da se popne na drugu stolicu. Nastavila je sa nastupom, uputila blažu psovku kada je shvatila da sedi na pogrešnom mestu i okrenula se.

Prišla joj je i pevačica koja je isputstila stolicu, pa su se "pomirile". Madona je produžila sa pesmom i koreografijom, a kako publika bila veoma glasna, poručila je: "Zaboravila sam reči".

Brzo se nakon toga prisetila teksta i koreografije i završila taj deo koncerta. Nakon što je snimak incidenta dospeo u javnost, fanovi su rekli: "Ona je takav profesionalac... Svi ti njeni napori da nas zabavi.. Morate da je volite, ona je neverovatna", piše Daily mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA