Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotografije glavnog glumca serije "Peaky Blinders" zabrinule ljude: Zapušten i neprepoznatljiv

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konzumacija nedozvoljenih supstanci ostavila je trag na njega?!

  • 0
Paul Anderson Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Glumac Pol Anderson, koji se proslavio ulogom Artura Šelbija u veoma popularnoj seriji "Peaky Blinders", uslikan je na ulicama Londona, a njegov izgled zabrinuo je mnoge fanove serije.

Mnogi ga na prvu ne bi ni prepoznali, jer je potpuno zapušten i neprepoznatljiv.

Paparaci su ga slikali kako izlazi iz pekare, sa pecivom i kafom u ruci, a fotografije su se neverovatnom brzinom proširile društvenim mrežama uz komentare ljudi koji su začuđeni.

Ovo je prvi put da je glumac uslikan otkako je bio u centru skandala, kada je policija pronašla nedozvoljene supstance u njegovom posedu.

Pol je u januaru pred sudom priznao da je posedovao drogu, koje su, očigledno, ostavile i veliki trag na njegov izgled i zdravlje.

Kreatori serije "Peaky Blinders", koji trenutno rade na istoimenom filmu, zabrinuti su da bi sve to moglo da ima veliki uticaj na radnju i gledanost.

- Polova osuda sigurno će stvoriti probleme jer neće biti lako napraviti 'Peaky Blinders' bez jednog od ključnih likova, a s druge strane ni on ne može ponoviti svoju ulogu kao da se ništa nije dogodilo - rekao je izvor za Daily Mail.

- Treća je opcija otkazivanje svega - dodao je izvor.

(Telegraf.rs)

Video: Holivudski glumac Džej Elis uhvaćen u srpskoj prestonici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA