Vreme čitanja: oko 1 min.

Margo Robi izdmonirala na crvenom tepihu: Blistala u crnom miniću, a na njoj čak 3 miliona dolara

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je dosad bila među nominovanima za najbolju glumicu na svim važnijim filmskim nagradama, nije osvojila nijednu, pa ni spomenutu nagradu Ceha glumaca (SAG).

  • 0
Margot Robbie Foto: Tanjug/AP

Slavna glumica Margo Robi izazvala je najvše pažnje na crvnom tepihu na dodeli nagrada SAG Awards u Los Anđelesu.

Ona je ponovno na crveni tepih stigla u izdanju koje prati Barbie estetiku, aludirajući tako na svoju ulogu koja je obeležila 2023. godinu.

Iako je dosad bila među nominovanima za najbolju glumicu na svim važnijim filmskim nagradama, nije osvojila nijednu, pa ni spomenutu nagradu Ceha glumaca (SAG).

No, ovog puta je zaista skrenula pažnju impresivnim odevnim komadima, od haljinice do nakita - što je u ukupnoj vrednosti više od 3 miliona dolara.

Margo se pojavila u maloj crnoj haljini, ali u spektakularnom, dosad neviđenom izdanju. Za ovaj događaj je izabrala komad iz Schiaparelli kolekcije koja je inspirisana osamdesetima i savršeno pristaje uz ružičasti zavodljivi Barbie stil koji glumica promoviše poslednjih nekoliko meseci, od premijere filma Barbie.

Reč je o kratkoj, jednostavnoj haljini od crnog pliša koju dodatak svetloružičastog satenskog remena s rukavima. Izdanje je zaokružila klasičnim, crnim salonkama, ali i skupocenim nakitom vrednim gotovo 3 milion dolara, a na svojim naušnicama, prstenu i narukvici na ruci nosila gotovo 100 karata dijamanata koje je izradila američka dizajnerka nakita Lorraine Schwartz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA