Vreme čitanja: oko 2 min.

Izgled slavnog Zverke nakon optužbi za seksualno nasilje je neprepoznatljiv: Prizor je pomalo i tužan

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nekada šmeker za kojim su žene ludele, a sada podočnjaci, seda kosa...

  • 0
Kris Not FOTO: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumac Kris Not je nakon medijske ilegale zbog optužbi od više žena za seksualno nasilje, počeo sve češće da se pojavljuje u javnosti.

Juče je uslikan u Los Anđelesu gde inače godinama živi. Nekadašnja omiljena zvezda Holivuda promenio je imidž, te ostavio utisak kao da ne mari za to kako izgleda, dok  se to ranije nije dešavalo.

Pored njega već duže vreme nema njegove supruge Tare Vilson, a ranije su postojali navodi da ga je ostavila u jeku skandala zbog pomenutih optužbi.

Optužbu je najpre iznela pevačica Lisa Đentile koja je Nota upoznala 1998. Istakla je da se napad dogodio četiri godine nakon njihovog prvog susreta. Kako je ispričala, glumac ju je povezao kući jedne noći i pitao da li može da vidi njen stan. Po ulasku u njen dom, nasrnuo je na nju i na silu je poljubio i dodirivao.

- Bio je sve agresivniji, a kada sam pokušala da ga odgurnem on je postao ekstremno ljut pa je počeo da urla i naziva me provokatorkom i kučkom. Nakon toga je izjurio iz stana - rekla je kantautorka ranije za strane medije.

Zatim, je više žena ispričalo da je bilo žrtva nasilja poznatog glumca,  zbog čega je on odustao od ideje da se pojavi u finalu druge sezone (poslednjoj epizodi nastavka serije) kako bi se "oprostio" od Keri u momentu dok ona baca njegov pepeo na mostu u Parizu. Ta scena je čak i snimljena, ali je izbačen u finalnoj verziji, pisao je "Variety".

Optužbe su prokomentarisale i zvezde serije "Seks i grad" Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis:

- Tužne smo zbog navodnih optužbi protiv Krisa Nota. Podržavamo žene koje su istupile i podelile bolno iskustvo. Svesne smo da je bilo veoma teško javno progovoriti i zahvalne smo im na tome.

Glumac je negirao sve optužbe.

- Izneverio sam svoju suprugu, to je za nju bio strašan udarac, ne predstavlja me to u nekom baš lepom svetlu, ali to nije krivično delo. Zvuči kao da se pravdam, ali nije tako. Ništa što ja kažem neće promeniti nečije mišljenje, ali neću ni da se tek tako pomirim sa svim - rekao je on za "Pejdž siks".

(Telegraf.rs)

Video: Najemotivniji snimci koje su podelile supruga i bivša žena povodom rođendana velikog Brusa Vilisa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA