Vreme čitanja: oko 1 min.

Brat princeze Dajane sa 11 godina bio zlostavljan, a već sa 12 izgubio nevinost na porodičnom odmoru

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je javnost šokirao ovim priznanjima o svojoj prošlosti

  • 1
Earl Spencer, Erl Spenser, Princeza Dajana Foto-kolaž: Profimedia Zak Hussein/Splash / solo syndication/dmg media

Brat pokojne princeze Dajane, pisac i novinar, Erl Spenser, u svojim memoarima o detinjstvu "Vrlo privatna škola", šokirao je javnost određenim činjenicama. Erl je svoje školske godine u knjizi opisao kao vreme "povremene okrutnosti, se**ualnih napada i ostalih perverzija".

Najpre je otkrio da je sa samo 11 godina bio žrtva se**ualnog zlostavljanja od strane mlade asistentkinje u školi koju je pohađao, 1970-tih godina. Zatim je usledio još veći šok - sa samo dvanaest godina izgubio je nevinost sa prostitutkom i to na porodičnom putovanju.

U američkom izdanju knjige "Very private school", Erl je ovako pričao o asistentkinji, koju je nazvao "masterom emocionalne manipulacije".

- Kontrola ove žene nad opčinjenim dečacima bila je potpuna, jer smo bili gladni ženske topline i očajni za njenom pažnjom - napisao je Spenser, a prenosi "D San".

On je ovako doživeo taj strašni čin zlostavljanja, koje je uključivalo francuski poljubac i dodirivanje:

- Uticaj onoga što mi je uradila bio je dubok i momentalan, probudila je u meni želju kojoj nije bilo vreme u tako ranom uzrastu.

Zatim, na porodičnom putovanju u Italiji zapazio je prostitutku u mini suknji kako stoji na uglu ulice, i ponudio joj je 15 funti koje je imao u džepu za se**. Ovo iskustvo ostavilo ga je sa osećajem "praznine i hladnoće" kako je naveo, te da nakon toga nije imao odnose sa devojkama sve do svoje 17. godine.

Spenser se bavi novinarstvom, a voli i da snima emisije koje objavljuje na instagramu. On je ujak princu Vilijamu i Hariju i ima šestoro dece iz dva braka.

(Telegraf.rs)

Video: Niko ne kapira zašto najlepše žene padaju na ovog lika: Lista lepotica koje je smuvao je sve duža

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA