Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica tvrdi da je videla vanzemaljce: "To je bilo kao božji prst, pun ljubavi"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Znam da postojite, znam da nismo sami i znam da ću vas sresti jednog dana", ispričala je ona

  • 3
Goldie Hawn, Goldi Hon Foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Goldi Hon šokirala je tokom intervju u kojem je govorila o navodnom susretu sa vanzemaljcima.

Hon je ispričala da je sve počelo kad je imala samo 20 godina.

- Izašla sam ispred kuće i pogledala u noćno nebo. I videla sve te zvezde. Pitala sam se jesmo li sami, koliko smo mali i ima li još planeta na kojima postoji život. Tad sam rekla - znam da postojite, znam da nismo sami i znam da ću vas sresti jednog dana - započela je glumica.

Hon je nekoliko meseci kasnije posetila prijateljicu u Kaliforniji i pitala je da spava u njenom autu. Kad je zaspala čula je, kako kaže, neobičan zvuk i jako visoke frekvencije.

- Zatim sam pogledala kroz prozor i videla dve ili tri glave, trouglastog oblika. Bili su srebrne boje, imali su samo prorez umesto usta, mali nosić i nisu imali uši. Pokazivali su na mene u autu kao da razgovaraju o meni, kao da sam subjekat. I zujali su, - ispričala je Hon, i dodala:

- Bila sam paralizovana, htela sam da ustanem, ali nisam mogla. Uspela sam da se trgnem, bilo je to kao da sam izbila neku silu sa sebe. Nisam mogla da verujem da sam imala susret sa svemirskim životom. Dodirnuli su moje lice i to je bilo kao božji prst. Bio je to najdobronamerniji osećaj pun ljubavi. Bilo je moćno.

Glumica je rekla kako je i kasnije imala susrete sa vanzemaljcima te da je jedan od njih bio u Velikoj Britaniji.

- U snu sam videla šest svetala kako izlaze iz planine. Nakon toga su mi rekli da se te noći pojavio još jedan krug u žitu. Znala sam da su tu - ispričala je Goldi Hon u emisiji "Apple+ Time to Walk" i zaključila da nastavlja da veruje te da je to "suština avanturizma".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA