Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda (25) filmova za odrasle već mesec dana u komi, porodica se sprema na najgore

M. K.
J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada je bila prijavljena na rehabilitaciju imala je samo 36 kilograma

  • 1

Zvezda filmova za odrasle iz Argentine, Emili Vilis (25) , nakon što je 5. februara hitno prebačena iz centra za odvikavanje slavnih u Malibuu u medicinsku ustanovu u Kaliforniji, i dalje je u komi.

Njen očuh, Majkl Vilis, rekao je da nedeljama već nije došla svesti. Na respiratoru je da lakše diše, a porodica se priprema za najgore. Majkl još uvek pokušava da dobije kopiju toksikološkog nalaza, za koje lekari tvrde da je bilo negativno kad je pretrpela srčani zastoj dok je bila na rehabilitaciji, piše "TMZ".

Majkl je takođe istakao da Emili nije mnogo jela i da je imala samo 36 kilograma kada je prijavljena na rehabilitaciju, ali je rekao da je njegova ćerka bila odlučna u tome da ozdravi. Njena porodica je osnovala "GoFundMe", jer im je potrebna pomoć oko bolničkih troškova, a do sada je prikupljeno 32,907$.

- Draga porodico i prijatelji, srca težeg nego što smo ikad mogli zamisliti, javljamo vam da tražimo podršku i brigu za našu voljenu Emili Vilis - voljenu ćerku, sestru i svetionik u našim životima i svih onih koji je poznaju. Nedavno se Emilin, a i naš svet okrenuo naglavačke kada je primljena u bolnicu, što je označilo početak neverovatno teške i nepredvidive bitke. Emili se bori svakim delićem svoje neverovatne snage i hrabrosti - objasnila je porodica u zvaničnom saopštenju na sajtu za prikupljanje novca.

Emili se u industriji filmova za odrasle proslavila 2017. godine, a tokom karijere sarađivala je s poznatim p**no brendovima, kao što su "Rijaliti Kings" i "Evil Endžl".

Osvojila je mnogobrojne nagrade na videima za odrasle, a učestvovala je i u muzičkim spotovima i manekenskim kampanjama.

(Telegraf.rs)

Video: Fanovi se opraštaju od dive rokenrola: Tužni snimci u Bulevaru slavnih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    10. mart 2024 | 06:34

    Kakav je to naziv? Zvezda u filmovima za odrasle! U moje vreme su se drugacije zvale i vratite im naziv onaj koji im pripada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA