≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Haljine kao sa buvljaka: Ovo su najgore obučeni na dodeli Oskara, bivša urednica Voga šokirala

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tepih za dodelu Oskara 2024. pojedincima služio je i kao pozadina za neke od najšokantnijih grešaka u sezoni

  • 1
Najgore obučeni na 96 Oskaru Foto-kolaž: Tanjug/AP, ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Noćas, u ponoć po srpskom vremenu održana je 96. dodela Oskara, a osim dobitnika nagrada i poznatih koji su oduševili svojim stajlinzima - svake godine uglavnom najkomentarisaniji jesu oni koji su napravili užasne modne greške.

Tepih za dodelu Oskara 2024. pojedincima služio je i kao pozadina za neke od najšokantnijih grešaka u sezoni. Takvih je ipak bilo više od desetak, a prva na listi je mlada pevačica Bili Ajliš.

Iako je Bili Ajliš poznata po svojoj modi koja probija granice, privukla je oko zbog mnogo grešaka koje je načinila na ovogodišnjoj dodeli Oskara. Svojom kariranom kombinacijom suknje i blejzera dala je utisak da je obučena u studentsku uniformu.

Američka glumica Hejli Stajnfled takođe je jedna od onih sa spiska najgore obučenih - zbog haljine sa zlatnim detaljima i ogrtačem koji joj nikako nije trebao.

Sintija Erivo napravila je pravu pometnju svojim dolaskom na crveni tepih - uglavnom zato što je njena zbunjujuća zelena haljina zahvaljujući čudnim šlicevima koji su se spuštali niz zadnji deo kožnog dizajna - izgledala jezivo.

Slavni Dvejn Džons poznatiji kao The Rock prošetao je u bizarnom sivo šljaštećem odelu, ispod kojeg je poneo crvenu košulju, a kada vidite sliku shvatićete i zbog čega je na ovoj listi.

Glumica i nekadašnja devojka Kanje Vesta, Džulija Foks ne prestaje da frapira javnost svojim pojavama, pa tako je bilo i na dodeli Oskara. Ona je zbog svoje kombinacije, čini se, odnela ubedljivu nagradu za najgroznije, ali i najblamantnije odevenu.Obučena u crnu mini haljinu od tila, sa gornjim delom koji je prekrivao samo bradavice njenih bujnih grudi izlgedala je krajnje vulgarno i neprijatno.

Iako Džulija zapravo nije prisustvovala samoj ceremoniji dodele Oskara, učinila je sve da skrene pažnju sa dodele nagrada kada se pojavila na žurci na Akademiji za AIDS Foundation Eltona Džona u neverovatnim komadima.

Jutjub zvezda Liza Koši takođe se našla na listi najgore obučenih na ovogodišnjoj ceremoniji dodele nagrada - ne zbog svoje haljine, već zbog suludo visokih potpetica koje je odabrala da upari sa kreacijom, što joj je bilo tako teško da uđe. da se na kraju sramno prevrnula pred fotografom dok se spuštala crvenim tepihom.

Katastrofalna haljina Krisi Maršal izgledala je kao sa turskog Velikog Bazara, ali zaista je tako, a možda i jeste.

Ono što je verovatno bilo najveće iznenađenje - jeste izdanje bivše urednice Voga, uglednog modnog magazina. Izdanje Lise Lovs ne samo da je bilo pomalo neprijatno, već se i previše savršeno slagalo sa crvenim tepihom, zbog čega je 69-godišnjakinja izgledala kao da nosi kamuflažu.

Naslednik Joko Ono i Džona Lenona čije puno ime glasi Šon Taro Ono Lenon izmamio je brojne poglede pojavivši se u Dolbi teatru sinoć na 96. dodeli nagrada Oskar. Iako nije bio toliko kritičan, već jednostava u crnom odelu, zbog kompletnog izgleda sa devojkom - izabran je takođe kao jedan od najgore oodevenih.

Mala crvena haljina Kloi Sevenis ličila je na staru mašnu za božićni poklon koji je preuređen za godišnju zabavu Vaniti Fair-a sa zvezdama.

Fotografije najgore odevenih pogledajte u galerijama u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    11. mart 2024 | 10:45

    Pa sta imate protov buvljaka ... nela neko dpdje o sa haljonom skrojwnom od novina kao nasa Ruzica Sokic u poznatom filmu ...o.svw je rexeno ...i tuga i sarm.i talenat i zracenje i lepota ... onome koga cini odeca je debelo u problemu . Ove dodele su postale nesnosne zbog farse i tih iznajmljenih haljina ... neka svalo dosje kako zeli i kako se oseca - recimo za.pocetak pristojan a koliko kosta to je najmanje vazno. Doduse ovak svet vecinom samo to i gleda .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA