Vreme čitanja: oko 3 min.

Šeron Stoun saopštila ime producenta koji joj je tražio da spava sa kolegom: "Moj odnos s njim bi spasio film"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Glumica otkriva identitet producenta koji ju je pritiskao da prvi put ima se*s sa kolegom, kao i sa kojim glumcem

  • 3
Sharon Stone,  William Baldwin, Sliver Paramount Pictures / Christophel Collection / Profimedia

Holivudska zvezda Šeron Stoun je konačno otkrila identitet producenta koji ju je pritiskao da prvi put ima se*s sa kolegom, kao i glumca sa kojim je bila primorana da stupi u intimne odnose kako bi poboljšala njihovu hemiju na ekranu.

Glumica (66) je ranije govorila o situaciji u svojim memoarima iz 2021. godine, ne otkrivajući identitet, ali je sada otkrila da je producent Robert Evans, a glumac je brat Aleka Boldvina, Bili, dok je u pitanju film "Sliver" iz 1993. godine.

Evans, koji je umro 2019. godine, takođe je bio producent "Chinatown" i "The Cotton Club", a bio je i na čelu produkcije u Paramountu za "The Godfather", "The Italian Job", "True Grit" i "The Great Gatsby".

"Sliver" je bio sledeći Šeronin film nakon što je postigala ogroman uspeh i bila megazvezda u prošlogodišnjem hitu "Basic Instinct".

Govoreći u podkastu Luisa Tiroa, rekla je:

- Očekivali su da donesem kući još jedan veliki hit i dali su mi odobrenje za kasting i dali su mi sva ta odobrenja, ali onda kada je došlo vreme da to uradim, rekli su mi da je dogovor iz sujete i nisam mogla da dobijem moja odobrenja.

- Onda su počeli da pokušavaju da me okrive za svoje greške, i napravili su strašne greške u načinu na koji su angažovali režisere i glumce - istakla je ona.

Rekla je da ju je bivši glumac koji je postao producent Evans pozvao sa snimanja u svoju kancelariju kako bi joj uputio zahtev da spava sa glavnim čovekom Vilijamom Boldvinom - jednim od četiri glumačka brata, poznatijim kao Bili - na setu.

Rekla je: "Pozvao me je u svoju kancelariju. Imao je te veoma niske kauče od sedamdesetih, osamdesetih, tako da ja u suštini sedim na podu, kada je trebalo da budem na snimanju."

- Trčao je po svojoj kancelariji sa naočarima za sunce i objašnjavao mi da je spavao sa Avom Gardner, a ja bi trebalo da spavam sa Bilijem Boldvinom, jer ako bih ja spavala sa njim, Bilijev učinak bi bio bolji - rekla je glumica, pa dodala:

- I trebao nam je Bili da postane bolji u filmu jer je to bio problem.

- A kad bih mogala da spavam sa Bilijem, onda bismo imali hemiju na ekranu, i ako bih samo imala se*s sa njim, to bi spasilo film, a pravi problem sa filmom bila sam ja, jer sam bila tako napeta, i tako ne kao prava glumica koja bi mogla samo da ga je*e i vrati stvari na pravi put. Pravi problem je bio što sam bila tako stegnuta.

Šeron je rekla kada je čula njegov zahtev da je samo pomislila kako on nije poslušao spisak glumaca koje je predložila za Boldvinovu ulogu Zika Hokinsa, i bila je frustrirana što su šefovi filma očekivali da ona prestane da glumi sa Majklom Daglasom u "Basic Instinct" i preći do Boldvina.

Dodala je: "Nisam morala da je*em Majkla Daglasa. Majkl bi mogao da dođe na posao i da zna kako da postigne te ocene, i da odradi tu liniju, da proba i da se pojavi."

- Sada sam odjednom u poslu "Moram da je*em ljude" - istakla je glumica.

Šeron je rekla da je "Sliver" i dalje uzeo značajnih 280 miliona dolara na blagajni čak i ako je pao ispod očekivanja.

Sam Bili je od tada napravio dugačku biografiju filmskih i TV kredita, uključujući "Forgetting Sarah Marshall" i "Gossip Girl".

I samo dve godine nakon "Slivera", 1995., glumac se venčao sa Činom Filips - ćerkom članova benda Mamas & The Papas Džona i Mišel Filips.

Par, koji je od tada poželeo dobrodošlicu troje dece zajedno, nedavno je ogolio svoje bračne probleme u seriji iskrenih Jutjub klipova.

Par je priznao da je otvorio ozbiljan 'raskid' u njihovoj vezi nakon što je Čina prešla na hrišćanstvo.

Na drugom mestu tokom intervjua, Šeron je bacila svetlo na saradnju sa kultnom klasičnom zvezdom Kazina, Arnoldom Švarcenegerom.

Govoreći o svojoj kolegi, ona je govorila o tome kako joj je taj momak pomogao da 'diže tegove' i izgradi mišiće za film uoči njihove scene borbe kao muž i žena na ekranu.

Takođe ga je opisala kao 'briljantnog čoveka' dok je udubljivala u svoje vreme radeći zajedno sa Švarcenegerom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sirogoj

    12. mart 2024 | 16:20

    I,btw,Švarceneger nije igrao u Kazinu..

  • Besna glista🪱

    12. mart 2024 | 18:02

    Zar i ona?! Pa zašto to ne reče bar dok je čovek bio živ? Ima li bre neka glumica da nije primorana na sex i zašto to otkrivaju posle 30 godina? Kako čovek onda da im veruje?

  • AKter

    25. mart 2024 | 19:48

    Kakve veze ima Svarceneger sa filmom Kazino? Tu je glumio De Niro i Joe Pesi. "Na drugom mestu tokom intervjua, Šeron je bacila svetlo na saradnju sa kultnom klasičnom zvezdom Kazina, Arnoldom Švarcenegerom."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA