Vreme čitanja: oko 1 min.

Opet je donesena presuda u Bredovu korist, ali se suđenje sa Anđelinom zbog jedne stvari i dalje nastavlja

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sud je odbio Anđelinine optužbe da je Bredova tužba neozbiljna i zlobna, što njemu daje mogućnost da je tuži zbog prodaje njenog dela

  • 1
Bred Pit i Anđelina Džoli vinarija Miraval Castle Foto-kolaž: Crystal Pictures / Crystal pictures / Admedia, Inc / ddp USA /Profimedia, Tanjug/AP

Holivudski glumac Bred Pit, tuži se sa svojom bivšom suprugom, Anđelinom Džoli, zbog imanja "Chateau Miraval", na kojem se proizvodi roze vino.

Imanje je prostrano na 1300 hektara u Provansi, u južnoj Francuskoj, a par se čak i venčao tamo, 2014. godine. Vinograd je bio vrlo profitabilan i čak je proizvodio često nagrađivano roze vino.

Vrhovni sud u Los Anđelesu, odobrio je Bredove tvrdnje da je Džoli prodala svoj udeo bez njegovog pristanka, što je ona pokušala da poništi.

To znači da je još jedna sudska pobeda na glumčevoj strani, jer je sud odbio optužbe da je njegova tužba bila "neozbiljna, zlobna i deo problematičnog obrasca".

Bitka oko vinarije do sada se vodila u sudnicama u Francuskoj, Luksemburgu i Los Anđelesu.

Podsetimo, glumac je bio šokiran kada je Anđelina prodala pola njihove vinarije bez međusobnog dogovora ruskom tajkunu Juriju Šefleru i njegovoj Stoli grupi.

(Telegraf.rs)

Video: Za njim žene uzdišu iako je na pragu 7 decenije: Bred Pit oborio s nogu na premijeri u Berlinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA