Vreme čitanja: oko 1 min.

Slavna plavuša iz "Čuvara plaže" nastavlja da se bori protiv raka: Tužnim videom rasplakala mnoge

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica je isprva mislila da su njeni simptomi znakovi menopauze

  • 0
Nicole Eggert, Nikol Egert Foto: Profimedia/ddp USA

Zvezda jedne od nekadašnje najpopularnije serije "Čuvari plaže", Nikol Egert, ima rak dojke.

Njoj je u decembru 2023. godine, dijagnostikovan karcinom, u drugoj fazi. Glumica se bori, pa je tako zbog lečenja morala da obrije glavu, a u tome joj je pomogla ćerka.

- Možda lečenje ne uključuje toliko promenu sebe, već dopuštanje sebi da budemo ono što jesmo - (Medelin Ems) - napisala je glumica u opisu objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Nicole Eggert (@_nicole_eggert)

Putem komentara mnogi su joj pružili podršku: "Tvoja lepota za mene, nikad nije zavisila od kose", "I dalje prelepa", "Da jesi! I dalje savršena, sa ili bez kose", "Ostani jaka".

Nikol je ranije ispričala kako je mislila da su njeni simptomi znakovi menopauze, ali je shvatila sve, kada je u tri meseca dobila 11 kilograma, a zatim je osetila "užasnu bol" u levoj dojci, zbog čega je odlučila da se obrati svojoj doktorki.

- Stvarno je pulsiralo i bolelo. Odmah sam otišla kod svoje doktorke opšte prakse, a ona mi je rekla da moram odmah otići na pregled - rekla je glumica svojevremeno za "Pipl".

Jedna od glumičinih prijateljica, Mindi Molineri, kreirala je "GoFundMe" stranicu kako bi pomogla glumici oko finansija, a do sada je prikpljeno 48.317 $.

- Nikol je uporna i uvek je nalazila načine da se snađe, ali ova je situacija drugačija - napisala je između ostalog Mindi.

- Neće moći raditi usred operacija i tretmana. Pred njom je dug, zastrašujući put i teško joj je tražiti pomoć. Preklinjem vas da pomognete mojoj prijateljici platiti medicinske račune - zaključila je ona.

Nikol Egert Printskrin

(Telegraf.rs)

Video: Ona je njegova Pamela, a tu je i Mič: Dečko snimio srpsku glumicu u bikiniju kao u Čuvarima plaže

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA