Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki skandal: Princ Hari se spominje u tužbi protiv Paf Dedija zbog eskort žurki

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za sada ništa ne ukazuje da je kriv, a slike svedoče da su se poznavali

  • 0
P Diddy i Prince Harry Foto: Profimedia/MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA /

Princ Hari imenovan je u sudskim dokumentima vezanim za tužbu u kojoj se tvrdi da je Šon Kombs, poznatiji kao Pi Didi, organizvao žurke i trgovao ljudima, prenosi "Daily Mail".

Producent koji je radio sa Didijem, Rodni Džons (Lil Rod), tužio je slavnog repera zbog seksualnog napada i uznemiravanja od septembra 2022. do novembra 2023.  Prema dokumentima do kojih je došao People, Rodni, koji je producirao devet pesama na Didijevom najnovijem albumu, "bio je svedok, iskusio i izdržao mnoge stvari koje su prevazišle njegovu ulogu producenta na albumu 'Love'".

Između ostalog, Lil Rod u svojoj tužbi tvrdi i to da je Didijevo poznanstvo sa vojvodom od Saseksa i drugim velikim zvezdama njemu i njegovim saradnicima dalo "legitimitet".

Lil Rod-ovi advokati navode da su gostima bile primamljive Didijeve zurke, koje su navodno služile za "seks trgovinu", zbog njegovog pristupa i povezanosti sa poznatim sportistima, političarima, muzičarima, glumcima kao i sa britanskom kraljevskom porodicom, princom Harijem.

Ipak dokumenti koji su podneti u Sjedinjenim Američkim Državama prošlog meseca, ne ukazuju na to da je vojvoda od Saseksa počinio nešto nezakonito.

Da su se Hari i Didi poznavali, svedoče i njihove zajedničke fotografije, a na jednoj od slika sa njima je i reper Kanje Vest.

Inače, ovo nije prvi put da su članovi kraljevske porodice upleteni u ozbiljne sudske optužbe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA