Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejti Prajs opisala traumatične scene silovanja, tada je imala samo 7 godina: "Sećam se tog čoveka..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svoju bolnu životnu priču ispričala je u jednom podkastu

  • 0
Katie Price, Kejti Prajs Kejti Prajs; Foto: Profimedia

Manekenka Kejti Prajs (45) otvoreno je pričala o traumi koju je doživela, kada je bila silovana sa samo sedam godina, što je uticalo na to da godinama kasnije ima problem da se prepusti iskušenju.

Bivša manekenka detaljno je opisala kroz šta je prošla u podkastu "How To Fail With Elizabeth Day".

- Silovana sam u parku kada sam imala sedam godina, a onda sam skoro bila oteta - otkrila je ona i priznala da se na to nije osvrtala, sve do jednog trenutka:

- To sam ignorisala sve do trenutka kad sam snimila Životne priče Pirsa Morgana. Tad mi je bilo neprijatno. Plakala sam jer nikada nisam razmišljala o tome, a očigledno mi je smetalo - rekla je manekenka.

Prajsova ističe da i danas tu scenu ima jasno pred očima.

- Mama je pila čaj u kafiću, sećam se kad je policija došla i pogledala mi u gaćice, sećam se tog čoveka jasno kao dan - rekla je manekenka.

Kejti, koja je otkrila da joj je dijagnostikovan težak ADHD, otkrila je da i njena ćerka (16) i dalje uzima terapiju, nakon jezive scene kada je njena porodica bila na nišanu 2018. godine u Južnoj Africi.

Kejti je ranije priznala da je mučno iskustvo uticalo na njene odnose sa muškarcima, a tokom dugogodišnje karijere imala je više neprijatnih iskustava sa muškarcima.


- Prvi dečko me je pretukao, sledeći mi je pocepao odeću, pa sam morala majku da zovem gola sa govornice, jedan me je i prevario... Niko od njih nije bio zdrav. Da muškarci nisu bili u mom životu, ne bih bankrotirala, bila psihički zlostavljana i sve drugo što ima veze sa muškim rodom - navela je Kejti, prenosi "Daily Mail".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA