Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša devojka 50 Centa optužena da je bila seksualna radnica Pi Didija! Hvalio se da joj plaća "stipendiju"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dafni i reper bili su zajedno od 2011. do 2012. godine

  • 0
Daphne Joy, 50 Cent i Puff Diddy Foto-kolaž: Instagram/daphnejoy, Image Press Agency/NurPhoto/Shut / Shutterstock Editorial / Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Reper Fifti Sent tražiće starateljstvo nad sinom kojeg je dobio sa Dafni Džoj nakon što je ona imenovana kao navodna seksualna radnica u tužbi protiv Šona Didija Kombsa.

- S obzirom na najnoviji razvoj događaja i vesti o umešanosti Dafni u Didijevu tužbu, Fifti Sent će tražiti samostalno starateljstvo nad svojim sinom - rekao je izvor blizak situaciji za Us Weekly.

Iz reperovog tima su se oglasilili i saopštili da on nema komentara na ove navode.

Dafni i reper bili su zajedno od 2011. do 2012. godine. Razišli su se brzo nakon rođenja sina Sirea. Nakon što je saznao da se Džoj, zajedno s Jung Majami i Džejd Rejmi, spominje u tužbi koju je podneo Rodni Lil Rod Džons, reper je objavio fotografiju na kojoj puši cigaru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 50 Cent (@50cent)

- Nisam znao da si seksualna radnica. Ti mala seksualna radnice. Lol. Ovo s*anje je postalo film - napisao je reper.

Prema sudskim dokumentima do kojih je došao Page Six, Džoj je optužena da je kao seksualna radnica bila uključena u Didijev navodni lanac seksualne trgovine ljudima. Ona je navodno bila jedna od tri žena za koje se reper "hvalio" da im plaća "mesečnu stipendiju" za njihov seksualni rad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA