≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umrla Dženifer Lik

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumija je preminula u svom domu na Floridi

  • 0
Jennifer Leak Foto: oseph L Schenck Enterprises / AFP / Profimedia

Glumica Dženifer Lik umrla je 18. marta, u 76. godini, u svom domu na Jupiteru na Floridi, nakon borbe sa neurološkom bolešću.

Svetski mediji vest su objavili danas, 29. marta, 11 dana nakon njene smrti.

Lepotica rođena u Kardifu, glavnom gradu Velsa, najpoznatija je ostala po ulozi u filmu "Tvoje, moje, naše" iz 1968. godine, te sapunicama kao što su "Another World", "Guiding Light", "One Life to Live", "The Young and the Restless"...

Njen bivši muž, takođe glumac, Tim Mateson, na društvenim mrežama se u sredu, pre dva dana, oglasio povodom njene smrti.

- Teškog srca delim vest o odlasku Dženifer Lik... - počeo je glumac koji je sa glumicom u braku bio svega tri godine, od 1968. do 1971.

- Ona nije bila samo moja sestra na ekranu u "Tvoje, moje, naše", nego i moja voljena prva žena. Dženifer je bila neverovatna žena, snažna, ljupka i neverovatno talentovana. Najdublje saučešće izražavam njenom mužu već 47 godina, Džejmsu D'Auriji, i mnoštvu prijatelja - poručio je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA