Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica se razvela, pa saznala tešku dijagnozu: "Bila sam slomljena"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njeni psihoterapeuti ustanovili da ima određenu vrstu psihoze

  • 0
Helen Flangan Printskrin; Instagram/hjgflanagan

Poznata manekenka Helen Flangan razvela je prošle godine od fudbalera Skota Sinklara, nakon čega je saznala za tešku dijagnozu.

Naime, sa fudbalerom je u braku dobila troje dece, a razvod joj je jako teško pao nakon čega je suledio još teži trenutak.

Vrhunac je dostignut kada su njeni psihoterapeuti ustanovili da ima određenu vrstu psihoze, a koja je nastala kao reakcija na lekove za ADHD, odnosno hiperkinetički poremećaj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Helen Flanagan (@hjgflanagan)

- Imala sam problema s mentalnim zdravljem u decembru i januaru... Dogodilo mi se puno teških stvari o kojima jednostavno ne mogu da pričam na Instagramu. Osećala sam se užasno, a čekala me pozorišna turneja zbog koje sam bila uzbuđena pa sam, kad sam se vratila s odmora, mislila da je najbolje da popijem neke lekove kako bih se osećala bolje i lakše nosila s tim što sam zaposlena samohrana majka troje dece. Osim toga, emocionalno sam se borila s razvodom od oca moje dece - napisala je atraktivna glumica.

Zbog loše reakcije na ove lekove, Helen je bila prisiljena da ostane kod kuće i ne ode na dugo iščekivanu turneju.

- Bila sam slomljena jer sam uvek bila profesionalna glumica, ali morala sam da ostanem kod kuće i osećam se bolje zbog sebe i svoje dece, uz pomoć mojih sjajnih roditelja - kazala je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA