Vreme čitanja: oko 1 min.

Rijana pozirala na krevetu u donjem vešu, fanovi mahom komentarišu jednu stvar

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačicu su "urnisali" komentarima o albumu

  • 0
Rihanna,  Rijana Foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

R'n'B zvezda Rijana pojavila se pre 18 godina na javnoj sceni i odmah osvojila srca publike. Barbadoska pevačica je od početka svoje karijere do danas izdala osam studijskih albuma, dva kompilacijska albuma, dva albuma remiksa, jedan rejisus, i 71 singl (uključujući osamnaest kao izvođački umetnik). Rijana je prodala više od 230 miliona snimaka i singlova, što je čini jednim od najprodavanijih muzičara svih vremena.

Ipak to njenim obožavalacima nikako nije dovoljno.

Rijana je putem Instagrama objavila niz fotografija u donjem vešu. Pevačica je pozirala na krevetu, promovišući njen brend "Savaž Signečr Skript", ali i pored njene linije, izazovnih oblina i s*ksi vešu, pažnju je privukao i račun na stolu.

Ona je u opisu napisala:

- Račun ovako dugačak... Stavi ga na drugu sobu - napisala je Riri, a fanovi nisu prestajali da komentarišu jednu stvar.

"Ovo je njena lista izvinjenja za to što nema album", "Devojko, 'ajmo sad do studija", "Devojko izgledaš slatko, ali možeš li napraviti još jedan album, makar još jedan, molim te?", "Gde je album?"; "Želimo muziku, umiremo gladni ovde" - bili su samo neki od bezbroj komentara njenih fanova, koji očigledno ne mogu da dočekaju da se pevačica vrati muzici.

Bilo je i onih koji su primetili i veliki račun:

"Jesam li ja jedini koji je povećao fotografiju i račun iznosi 45 hiljada dolara?", "OMG nikad duži račun u životu nisam video".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rijana je poslednji album "Anti" izbacila davne 2016. godine, a u međuvremenu smo dobili po koji singl poput onog sa Kendrikom Lamarom pod nazivom "Lojalti", zatim "Lemon" u saradnji sa američkom hip hop grupom N.E.R.D. pa i svojevrsni duet sa PARTYNEXTDOOR-om u kojem barbadoska lepotica ima samo jednu liniju. Pesma "Lift me up" snimljana je u svrhe muzike za film "Crni panter".

(Telegraf.rs)

Video: Veš ne nosi: Rijana u pidžami sa ogromnim izrezom na zadnjici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA