Vreme čitanja: oko 2 min.

Advokatski tim Anđeline Džoli izneo brutalne optužbe: "Bred je bio nasilan mnogo pre incidenta u avionu"

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Porodično putovanje avionom iz jula 2016. bilo je prvi put da je svoje fizičko zlostavljanje usmerio i na decu" navode advokati

  • 2
Anđelina Džoli Bred Pit Foto: Tanjug/AP, Robert O'Neil/Splash/Profimedia

Američka glumica i rediteljka Anđelina Džoli  ističe da je fizičko zlostavljanje njenog bivšeg muža, Breda Pita "započelo mnogo pre" incidenta u privatnom avionu 2016. godine, zbog koga je ona podnela zahtev za razvod braka.

Zastupnici glumice izneli su šokantne tvrdnje koje bi mogle dokazati da holivudksi glumac nije dozvolio Anđelini da proda svoj deo njihove francuske vinarije "Chateau Miraval" osim ako ona ne potpiše ugovor o tajnosti podataka.

- Iako je Pitova istorija fizičkog zlostavljanja Anđeline Džoli započela mnogo pre porodičnog putovanja avionom iz Francuske u Los Anđeles u julu 2016. godine, ovo je bio prvi put da je svoje fizičko zlostavljanje usmerio i na decu. Džoli ga je tada odmah ostavila - piše u dokumentu, prenosi "Pejdž siks".

Ugovorom o tajnosti Pit skriva svoje "loše ponašanje, bilo ono povezano s Miravalom ili ne" u pokušaju da spreči Džolijevu da javno govori o njegovom navodnom zlostavljanju.

Anđelinini zastupnici takođe tvrde da je Bred tražio da se ona "ugovorno obaveže" na ćutanje, nakon što je 2021. godinem otkrio da je predala zapečaćene dokumente, koji su se sastojali od "i - mejlova i drugih dokaza", kako bi se rešio njihov spor oko dece.

Tada je Bred pristao da kupi Anđelinin deo francuske vinarije, ali je navodno odustao jer se bojao da bi zapečaćeni dokumenti njegove bivše "na kraju mogli postati javni", navodi se u dokumentima.

"Gospodin Pit je odbio da otkupi deo gospođe Džoli, jer se plaši da neće ispoštovati ugovor o tajnosti", rekao je njen advokat Pol Marfi.

- Odbio je da kupi njen deo u vinariji, pa je zatim tužio. Gospodin Pit je doveo u pitanje zašto mu je taj ugovor toliko važan i za šta se to tačno nadao da neće isplivati u javnost: njegovo zlostavljanje gospođe Džoli i njihove pšorodice - nastavio je on.

U dokumentima takođe stoji da Anđelina "nikada nije podnela tužbu" protiv svog bivšeg supruga jer je "verovala da je najbolje da Pit prihvati odgovornost i pomogne porodici da se oporavi od posttraumatskog stresa koji joj je prouzrokovao".

Međutim, izvor blizak glumcu rekao je za "Pejdž Siks" da Džoli "kontinuirano pokušava da odvuče pažnju od pravnih gubitaka, nudeći nerelevantne ili netačne informacije" u daljim sudskim procesima.

- Postoji obrazac da svaki put kada izgubi, ona nastavi da se vraća na ovo... Ovde nema ničeg novog - dodao je izvor.

U sudskim dokumentima takođe stoji da je glumica bila ta koja je predstavila "još širi" ugovor o tajnosti, dok je Pitov pravni tim predstavio "standardni" ugovor, isključivo namenjen "zaštiti poslovanja".

- Klauzula je takođe jasno rekla da Džoli neće imati ograničenja da govori u vezi njihovog brakorazvodnog postupka ili postupka oko starateljstva. Posebno je navedeno: "Ova obveza, međutim, neće ograničiti mogućnost bilo koje strane da podnese bilo kakve zahteve ili svedočenje u bilo kom pravnom postupku" - navodi se.

Podsetimo, bivši holivudski par zajedno je kupio vinariju 2008. godine, a imanje koje je ujedno i vinograd, poznato je po nagrađivanom penušavom vinu.

Par, koji se venčao 2014. godine, sudi se oko starateljstva nad 22-godišnjim Medoksom, 20-godišnjim Paksom, 19-godišnjom Zaharom, 17-godišnjom Šilom te 15-godišnjim blizancima Vivien i Noksom.

(Telegraf.rs)

Video: Anđelina Džoli nam otkriva šta se to sve nalazi u njenoj torbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    6. april 2024 | 10:51

    Postala je opsesivna ova Andjelina ... bas gnjavi coveka ... nikako da.preboli rastanak ... i bez ov e bespotrebne opsesije da ga maltretira na svw mofuce nacine ona mi nikada nije bila simpaticna ... uvek sam osecala nesto tamno i devijantno kod nje . Bred nije savrsen ,,,ocigledno ali je ona zaista smor.

  • Tiki

    6. april 2024 | 13:23

    Ova Andjelina je zlo od žene!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA