Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena Kanjea Vesta u potpuno providnoj haljini bez ikakve cenzure: Kako je u ovome uopšte puštena u restoran?

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok je reper bio u crnom stajlingu od glave do pete, njegova partnerka pojavila se u prozirnoj haljini od lateksa

  • 2
Kanye West i Bianca Sensory Foto: GAMR/BIGKHROME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američki reper Kanje Vest (46) i njegova supruga Bjanka Censori (29) su opet privukli pažnju svojim odevnim kombinacijama u kojima su se u pojavili u Los Anđelesu.

Dok je reper bio u crnom stajlingu od glave do pete, njegova partnerka pojavila se u prozirnoj haljini od lateksa i mnogi su primetili da nije nosila donji veš.

Svoju potpuno prozirnu odevnu kombinaciju, ispod koje su joj se videle grudi, ali i ostali intimni delovi, Bjanka je upotpunila crvenim čarapama i satenskim štiklama.

Kontroverzni par viđen je kako prolazi pored obožavatelja tokom njihovog sastanka u italijanskom restoranu Bacari u LA-u - malo luksuznijem mestu u poređenju sa njihovim nedavnim izlaskom na The Cheesecake Factor, prenosi Jutarnji.hr.

Podsetimo, reperova žena uhvaćena je nedavno na ulicama Los Anđelesa, kada je obukla potpuno providnu kabanicu ispod koje nije nosila ništa.

Za većinu ljudi kabanica je preko potrebna kada su na kampovanju i kada pada jaka kiša.

Ipak, za suprugu Kanjea Vesta, Bjanku Censori, ona je samo modni detalj kojim je privlačila poglede prisutnih.

Naime, reperova žena uhvaćena je nedavno na ulicama Los Anđelesa, kada je obukla potpuno providnu kabanicu ispod koje nije nosila ništa. Ali, baš ništa.


Sreća, na kabanici su bile štrafte koje su služile za delimično pokrivanje intimnih delova, ali bezuspešno, pa ih je Bjanka ipak pokušala prikriti rukom.

Inače, društvo joj je sve vreme pravio upravo Kanje, koji je nije ispuštao iz vida i držao je za ruku.

On je nosio svoju prepoznatljivu masku preko lica u crnoj boji, koju je ukombinovao sa jaknom u istoj boji, preko koje je obukao braon pončo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    9. april 2024 | 13:05

    Ima li ova zena roditelje ...prijatelje da joj kazu da je ovaj deg.nerik omalovazava ?!!!... I ne samo nju nego zenski rod zali da ponizi jer ovakvim postupcima zeli da posalje poruku da su zene samo parce golog mesa ... odv.atan tip.

  • Dusko

    9. april 2024 | 12:46

    Bas joj lepo stoji, bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA