Vreme čitanja: oko 2 min.

Život O Džeja Simpsona obilovao je skandalima: Pričalo se da je Kloi Kardašijan njegova ćerka...

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Slavni sportista je godinama odbija da uradi DNK-a analizu i otkloni svaku sumnju

  • 0
O Džej Simpson Kloi Kardašijan Kris Džener Foto: Profimedia/Backgrid UK/NJ, Profimedia/AFP/POOL, Instagram/khloekardashian

O Džej Simpson, nekadašnji igrač američkog fudbala, glumac i komentator, koji je preminuo 11. aprila, svojevremeno je bio upleten u veliki skandal vezan za sestre Kardašijan.

Priču o njegovom životu obeležilili su jezivi detalji, 1995. godine sudilo mu se zbog optužbe da je ubio bivšu suprugu i njenog ljubavnika. Na suđenju s kojeg su nastali legendarni snimci s rukavicama, branio ga je Robert Kardašijan, bivši muž Kris Džener i otac Kortni, Kim i Kloi Kardašijan.

Kardašijan i Simpson su bili porodični prijatelji i on ga je strastveno branio. Kris Džener je veoma teško podnosila to što je njen muž branio "ubicu njene prijateljice".

Parnica je dobila veliki publicitet pa je prema suđenju snimljena serija "American Crime Story: The People v O Džej Simpson" u kojoj Roberta igra Dejvid Švimer (on je priželjkivao da ga na filmu igraju ili Al Paćino ili Robert de Niro).

Simpson je 1995. godine proglašen nevinim, uprkos mnogim dokazima protiv njega i činjenice da je bežao od policije, ali, dve godine kasnije, proglašenje odgovornim za njihovu smrt na građanskom sudu.

Kris Jenner Kris Džener (2007) / Printskrin: YouTube/Inside Edition

Nakon osluženja kazne 2008. je počinio oružanu kaznu, zbog koje je u zatvoru proveo devet godina. Pre dve godine je četvoročlana komisija države Nevada jednoglasno odlučila da, zahvaljujući dobrom vladanju, Orental Džejms "O Džej" Simpson bude pušten na uslovnu slobodu. Veliku buru u njihovom braku izazvalo je rođenje Kloi Kardašijan, piše Kurir.

- Robert je voleo Kloi, ali je uvek to govorio na način koji je implicirao da ona nije njegovo dete. Iako nikada nije hteo da uradi DNK test, to su kasnije potvrdile i njegova druga i treća supruga - ispričao je porodični prijatelj.

Bilo je naznaka da je otac treće ćerke Kris Džener zapravo O Džej Simpson. Njegov komentar na Tviteru da su to "porodične stvari" dodatno je bio podgrejao glasine.

Kloi koja je na upisu za fakultet napisala esej "Moji roditelji su bili na suprotnim stranama u slučaju O Džej Simpson", oštro je demantovala ovakve navode. Gostujući u podkastu "Full Send" Simpson je rekao da nije otac Kloi Kardašijan i da glasine da je imao aferu sa Kris nisu ni blizu istine. Napomenuo je da ga čuvena menadžerka nikada nije privlačila kao i da je to bilo obostrano.

- Ljudi imaju svoje tipove. Uvek sam mislio da je Kris slatka devojka. Bila je stvarno draga. Ali ja sam... izlazilo sa supermodelima - izjavio je O Džej i ponizio Kris.

Pored O Džej Simpsona šuškalo se da je otac Kloi Kardašijan pevač Lajonel Riči što je on demantovao i dodao da su rijaliti zvezda i njen brat i sestre odrastali u njegovoj kući, ističući bliskost njihovih porodica, ali da nije imao bilo šta sa Kris.

Ima razloga i za i protiv tvrdnje da je otac Kloi Kardašijan O Džej Simpson. A ima dovoljno dokaza da je Kris bila neverna u braku koji je za nju bio mučenje. "Imala sam četvoro dece, a nisam živela život", rekla je jednom prilikom Kris.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA