≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Roberto Kavali (82) je pre godinu dana dobio šesto dete: Njegova 45 godina mlađa "zečica" mu rodila sina

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U intervjuu za italijanski magazin "Novela 2000" modni kreator je otkrio pol i ime deteta

  • 1
Roberto Cavalli Kavali, Lina Nilson Roberto i Lina; Foto: Profimedia/Luis Sanchez/Crystal Pictures

Italijanski modni dizajner Roberto Kavali preminuo je danas, 12. aprila, u 82. godini, a pre samo godinu dana dobio je šesto dete.

Robertova 45 godina mlađa izabranica, inače nekadašnji model Plejboj časopisa, Sandra Nilson Bergman na svet je donela dizjanerovo šesto dete.

U intervjuu za italijanski magazin "Novela 2000" modni kreator je otkrio pol i ime deteta.

- Zove se Đorđo, kao i njegov deda, moj otac - prizano je dizajner koji je ovo ime dao upravo u čast svog oca koji je ubijen u Drugom svetskom ratu, kada je slavni dizajner imao samo četiri godine.

- Sandra je dobro. Beba, koja je rođena pre sedam dana upravo ovde u Firenci je prelepa i bilo je stvarno emotivno videti je odmah nakon što se rodila - rekao je presrećan Kavali pre godinu dana.

Inače, iz prethoda dva braka već je ima petoro dece. Roberto je dobio dvoje dece, Tomaza i Кristinu, sa svojom prvom suprugom Silvanelom Đanoni sa kojom se venčao 1964. godine, a par je bio u braku deset godina.

Nakon toga, kreator se 1980. godine ponovo oženio, a njegova druga supruga je austrijska modna kreatorka Eva Marija Tiner. U braku sa kreatorkom dobio je troje dece, Roberta, Rahel i Danielu. Par se razveo 2010. godine, a Roberto je počeo vezu sa manekenkom Sandrom Nilson 2014. godine.

Roberto Kavali je 2015. godine za svoju suprugu Sandru kupio privatno ostrvo u njenoj domovini Švedskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    15. april 2024 | 08:11

    Roberto Kavali je uneo revoluciju u modu: govorio je da sa primenom ''animal printa'' oponaša boga, koji je najveći dizajner na svetu. Slava mu i hvala za lepotu koju nam je pružio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA