Vreme čitanja: oko 1 min.

Bekamu "eksplodirao mozak" zbog Viktorijinog izdanja za 50. rođendan: Ove reči bi svaka žena da čuje

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se i sama Viktorija, pa uputila Dejvidu dirljive reči

  • 0
Viktorija Bekam 50 rođendan proslava Foto: DW / Goff Photos / Profimedia

Viktorija Bekam je 17. aprila proslavila jubilarni 50. rođendan koji je obeležila u krugu najbližih prijatelja i porodice okupivši ih u jednom restoranu.

Upriličena je raskošna žurka za koju su prema pisanju "Dejli Mejla" Bekamovi izdvojili neverovatnih 250.000 funti, pio se najbolji šampanjac, kokteli ali se i plesalo sve do ranih jutarnjih časova.

Dejvid Bekam je sada putem Instagrama objavio fotografiju sa ženom, koja je nastala na njenoj zabavi.

Viktorija je nosila poluprozirnu svetlozelenu haljinu do poda, bez rukava i sa ukrasnim cvetom sa strane, koju je sama dizajnirala, dok se Dejvid odlučio za odelo italijanskog brenda" Loro Piana".

Dejvid je u opisu fotografije napisao:

- Mislim...(emotikon smajlija kome "eksplodira mozak"). Pedesete nikada nisu izgledale tako dobro!

Oglasila se i njegova supruga:

- Još uvek ne mogu da verujem koliko si me učinio da se ove večeri osećam posebno, na moj rođendan, cele ove nedelje i svih naših magičnih godina zajedno. Hvala ti. Mnogo te volim. Iskrena sam.

Ono što treba napomenuti jeste da je Dejvid iznajmio privatan avion kako bi cela porodica Bekam otišla na jug Francuske da večeraju, da bi se potom vratili u Britaniju na žurku.

Na spisku gostiju našla su mnoga poznata imena svetske javne scene, pa su žurku, osim članica njenog benda, svojim prisustvom uveličali i Salma Hajek sa suprugom, Tom Kruz, kuvar Gordon Remzi, glumac Džejson Stejtam, muzičar Mark Entoni, reditelj Gaj Riči, ali i Eva Longorija koja je jedna od najboljih Viktorijinih prijateljica. Eva je blistala u jednostavnoj crnoj, dugoj haljini i sve prisutne je ostavila bez daha izvajanom figurom u 49. godini.

(Telegraf.rs)

Video: Šta će vam bolja reklama za kiosk sa hranom od te da Bekam dođe kod vas na roštilj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA