≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšen Žerar Depardje!

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je priveden u jednu policijsku stanici u Parizu gde će biti ispitan

  • 9
Gerard Depardieu, Zerard Depardje Foto: Profimedia

Francuski glumac Žerar Depardje priveden je u ponedeljak, 29. aprila, ujutro u policiju kako bi bio saslušan u vezi sa optužbama za seksualni napad na dve žene.

On je priveden u jednu policijsku stanici u Parizu gde će biti ispitan. Dve žene optužile su glumca za seksualno zlostavljanje.

Jedna ga optužuje da ju je neprikladno dodirivao i momo njene volje 2014. na setu „Mađioničara i Sijaca“, a druga 2021. na setu „Zelenih kapaka“ Žana Bekera.

Depardje osporava činjenice za koje je optužen.

Prvi podnosilac žalbe, filmski dekorater, ispričala je sve o događajima koji su se dogodili u septembru 2021. Žerar je tada učestvovao u snimanju filma Les Volets vertes, Žana Bekera.

- Jednog dana, dok je sedeo u hodniku, zgrabio je pritužiteljku nogama i pribio je između svojih butina - rekla je ona. Dodiruje je po struku, grudima i zadnjici i kaže joj sledeće reči, prema njenom iskazu: "Zabiću ti svoj veliki suncobran u pi*ku".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladimir

    29. april 2024 | 10:20

    Simpatije k Rusiji ,zapadnjaci ne praštaju

  • Zo

    29. april 2024 | 10:37

    I mene je seksualno zlostavljao 2001 hod Pa ovo je vise ludilo mozga Mnoge napadnut žene imalu amneziju po 10 i 20 god pa se posle sete kao i optužbe protiv Trampa sve moze

  • leo

    29. april 2024 | 10:45

    Nerazumem sve ovo ako je tako onda je trebala to odma prijavit vec de sad setila ili joj je ponedtalo novca ili je nesto drugo postedi.Cisto sumnjam da ako se to desi da moze neko tolike godine cutit .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA