Pogledajte šta se dešavalo iza kamera Pink Music festivala (FOTO)

Blek Pantersi su animirali goste, Knez promovisao novu devojku, Milan Stanković zabavljao fanove dok se Ognjen Amidžić trudio da sve drži pod kontrolom

  • 6

Dok su gledaoci sinoć glasali za svoje favorite u polufinalu "Pink Music festivala", izvođači su se uz velike količine viskija i energetskih pića, odlično zabavljali u bekstejdžu, a za dobru atmosferu su bili zaduženi "Blek Pantersi" i Dado Polumenta, dok je voditelj Ognjen Amidžić ipak nekako uspeo da izađe na kraj sa svojim gostima od kojih su mnogi bili "pod gasom".

Dado Polumenta je nakon energičnog nastgupa i ekscentričnog stajlinga takvu atmosferu prebacio i u bekstejdž gde mu nije falilo ženskog društva. Romana Panić se nakon duže muzičke pauze vratila na muzičku scenu, a da to sigurno ostane zapaženo prošetala je prekratku crnu haljinu koja više otkrivala nego pokrivala. Marina Tucaković došla je da podrži svoje takmičare Maju Berović, Milana Stankovića koji je zabavljao fanove, i Marinu Visković ali je više vremena provela u ispred studija u opuštenom ćaskanju sa pevačima, jer je u bekstejdžu bila gužva a i zabranjeno pušenje.

Blek Pantersi su pravili najbolju atmosferu u bekstejdžu ali, nisu krili svoje nezadovoljstvo što nisu prošli u finale, a najglasniji je bio frontmen Toma da je glasanje namešteno. Na scenu se vratila i Goga Sekulić čiji nastup nije ispao baš kako treba jer je zbog nedostatka prostora na sceni, došlo do greške plesača u izvođenju koreografije što Sekulićeva nije propustila da prokomentariše sa svojim timom nakon nastupa.

Nenad Knežević Knez nije uspeo da se plasira u finale festivala ali, je promovisao novu devojku s kojom je od nedavno u vezi. Anabela Atijas se nije odvajala od supruga Andreja i tako demantovala natpise da je njihovoj ljubavi kraj, a podršku su joj pružile ćerke Nina i Luna Đogani koje su takođe bile u bekstejdžu sa majkom.

Finale "Pinkovog festivala" održaće se večeras od 21 čas u studiju u Šimanovcima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA