HUREM: Molim se za Srbiju i Bosnu, sprečite katastrofu! (FOTO)

- Neka vam Bog da strpljenje i pomogne vam u ovoj velikoj nevolji - napisala je turska glumica Merjem Uzerli na svojoj Fejsbuk stranici

  • 4

Turska glumica Merjem Uzerli , koja se proslavila igrajući lik Hurem u sapunici "Sulejman Veličanstveni", apelovala je za pomoć svim ugroženima od poplava putem svoje stranice na Fejsbuku.

- Moje molitve su upućene za sve vas iz zemalja južne Evropi koje su pogođene poplavama.... Neka vam Bog da strpljenje i pomogne vam u ovoj katastrofi - napisala je Uzerlijeva.

Merjem nije jedina svetska zvezda koja apeluje za pomoć ljudima na ovim prostorima .To su već učinili muzičar Bili Ajdol, manekenka Adrijana Lima, glumica Koraima Tores, koja je na ovim prostorima poznata kao Kasandra, pevač Džejms Blant i mnogi drugi.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    20. maj 2014 | 13:19

    Loš naslov.. Nije rekla da se moli samo za (Srbiju i Bosnu) nego za sve stradale sa ovih područja za što se i sam molim.

  • Dijaspora

    20. maj 2014 | 12:34

    Posalji i ti neki dinar !

  • Nina

    20. maj 2014 | 22:30

    Sad kad si se ti promolila, sve ćemo uraditi da spriječimo katastrofu, a do sad se nije kao nista radilo...mnogo ste dosadni postali sa tim ko se moli! Predjite sa rijeci na djela, i sto manje price- svima ce biti lakše!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA