AMIDŽIĆ: Kristijan je fenomen, on zaslužuje drugu šansu! (FOTO)

- Oko celog tog Golubovićevog gostovanja se digla nepotrebna frka, i licemerna priča, televizija 2014. godine nije ista kao osamdesetih ili devedesetih to je nešto potpuno novo sa nekim svojim tokom - kaže poznati voditelj za Telegraf

  • 48

Nakon što se podigla velika prašina zbog emisije u kojoj je Ognjen Amidžić ugostio Kristijana Golubovića, poznati voditelj za Telegraf kaže da se bespotrebno podigla tolika frka kao i da je u redu ljudima poput Kristijana dati drugu šansu.

- Ja sam hteo da radim sa Kristijanom intervju još pre pet godina ali se i tada potegla ista priča i prašina. Video sam da je Kristijan jako popularan, i pre moje emisije gostovao je na nekoliko različitih televizija a svaki prilog o njemu je bio jako gledan - priča Amidžić i dodaje da mu nije jasno zbog čega je emisija u kojoj je Golubović, između ostalog, ispričao da mu je devojka odgrizla penis, izazvala toliku medijsku buru.

- Napravio sam presek svega, i pozvao ga želeći da napravim priču o jednom fenomenu zvanom Kristijan Golubović. Oko celog tog gostovanja se digla nepotrebna frka, i licemerna priča, televizija 2014. godine nije ista kao osamdesetih ili devedesetih to je nešto potpuno novo sa nekim svojim tokom i OK je ljudima poput Kristijana dati drugu šansu - objasnio je Ognjen.

(Milan Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • банија

    6. jun 2014 | 11:12

    Од тебе Амиџићу ништа није чудно па ни оваква изјава...Теби су усташе 1991 убили оца,а ти се све ове године понашаш тако јадно,љубиш се са њима,подилазиш им,и то све због шаку бједних евра.Мало више достојанства Амиџићу,ако није касно...мада бојим се да јесте.

  • Petar Arsenijević

    6. jun 2014 | 14:11

    Vodi ga kući pa nek ti vaspitava dete! O čemu ti Amidžiću pričaš?! O kriminalcu kome se još uvek sudi? Ili o nekom poštenom čoveku bez mrlje u biografiji? Morališeš celoj Srbiji, a svi znaju ko je Kristijan i čime se bavi. Ako želi da se opere moraće dugo vremena da provede boreći se protiv onoga čime se bavio i čime se još uvek bavi - protiv kriminala. Prvo neka prizna šta je sve radio i za šta nije osuđen i šta sve zna i neka to odleži i onda može da priča o iskupljenju!

  • Minotaur

    6. jun 2014 | 12:48

    Ognjene izvuci se Kristijanu iz dupeta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA