Ovako je Miroslav Ilić šokirao Marinu Tucaković u "Pinkovim zvezdama" (VIDEO)

Popularni pevač je Tucakovićevu nazvao najvećim namćorom a zatim se, kada je video da se zaleteo, odmah izljubio s njom

  • 5

Ako je suditi po trejleru koji najavljuje subotnju epizodu, naredno izdanje "Pinkovih zvezda" će biti veoma zanimljivo, naročito kada se radi o članovima žirija koji su se i ovoga puta često prepirali.

Najglasniji je bio Miroslav Ilić koji je Marinu Tucaković i Harisa Džinovića nazvao namćorima, a Ceca je kolegama objašnjavala da nisu na muzičkoj akademiji, i da kandidatima treba dati još jednu šansu.

Pogledajte najavu za "Pinkove zvezde":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    11. decembar 2014 | 23:23

    Ma ljudi prave zabavu, zezaju se cime emisiju cine interesantnijom.

  • Duda

    12. decembar 2014 | 13:57

    Ako je ko namcor u ziriju,to je sigurno Miroslav!Zlato moje:-)

  • miodrag boskovic

    15. februar 2015 | 06:23

    mislimda je ima stajling da bi trebala mnogo da poradi na pevanju.Kao drugo njena partnerka je dobila 5 glasova i na insistiranje Djurisicke i jos po nekih iz zirija Vi ste doneli odluku da obe idu u baraz.To nije u redu.Sasa po tvom komentaru se videlo da ti moras propustiti tu takmicarku.Jos kada sam video da je prosla u barazu smucilo mi se .Mislim da Vas vise necu gledati.Nije nista bolje ni na Pinku.Sumnjam u ispravnost ovih audicija.Voleo bih da mi odgovorite na ovaj moj komentar u emisiji Narod pita.Ja mislim da nije bilo nikakvih uvreda a Vin sami procenite.Hvala na strpljenju dok budete citali ovaj komentar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA