PINKOVE ZVEZDE: Branislav, Medina i Zoran podigli publiku na noge! (FOTO)

Posle napetog baraža u kojem se čak 11 kandidata borilo za samo jedno mesto, u narednu fazu takmičenja se plasiralo 10 najboljih učesnika

  • 13

Nakon velike borbe, u novoj emisiji "Pinkovih zvezda" u sledeći krug su prošli Marko Novović, Svetozar Andrić, Zoran Bušin, Gabrijela Pejčev, Saša Oljača, Jasminka Dujmović, Medina Radetinac, Branislav Lazić, Branka Svirkov  i Nevena Ćevap.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

KAD ROKER PUSTI GLAS: Ovako je Zoran raspametio publiku u "Pinkovim zvezdama"! (VIDEO)

Direktan plasman je prvi izborio Marko Novović sa numerama "Nedelja" Džeja Ramadanovskog i "U srce udaraj" koju izvodi "Leksington bend", a njemu su se pridružili i Svetozar Andrić koji je otpevao pesme "Ikona" Bože Nikolića i "21. vek" sastava "Miligram", kao i Zoran Busin koji je sjajno izveo kompozicije "Ljubavnik" Željka Samardžića i "Kap po kap" benda "Divlje jagode".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

SEKSI BUGARKA "ZAPALILA" STUDIO: Vrela Gabrijela muškarce ostavila bez teksta! (VIDEO)

Sa peticama su dalje prošli i Gabrijela Pejčev koja je odabrala hitove "Pustite me da ga vidim" Cece Ražnatović i "Ni na zemlji, ni na nebu" Goce Tržan, Saša Oljača sa pesmama "Ako možeš ti suzu pustiti" Harisa Džinovića i "Odiseja" Lea Martina, Jasminka Dujmović koja je otpevala numere "Da ne vidi ona" Danijele Vranić i "Bato" makedonske pevačice Kaliopi i Medina Radetinac sa numerama "Ne dam bolu da me slomi" Verice Šerifović i "Korake ti znam" Maje Sar.

Foto: TV PInk Foto: TV PInk

Spisak odlikaša su zatvorili Branislav Lazić koji je sve oduševio izvođenjem numera "Kako mi nedostaješ" Harisa Džinovića i "Daire" grupe "Smak" i Branka Svirkov koja je otpevala pesme "Zrno bibera" Lepe Brene i "Zora je svanula" Nede Ukraden. 

Fenomenalni Branislav oduvao sve, a šokirani Haris ga pitao: "Koga ti zaje*avaš?" (VIDEO)

U baražu je učestvovalo čak 11 takmičara koji su se borili za jedino preostalo mesto, i na kraju je u narednu fazu prošla Nevena Ćevap.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA