STEFAN KAPIČIĆ: Imao sam veliku tremu jer glumim oca, ali mama mi je mnogo pomogla! (VIDEO)

- Jugoslovenke su najlepše žene na svetu - kaže glumac

  • 3

Naš proslavljeni glumac Stefan Kapičić u dugoočekivanom ostvarenju "Bićemo prvaci sveta" glumi oca Dragana Kapičića, koji je, tokom svoje karijere, bio jedan od najboljih košarkaša ikada.

Budući da je u periodu koji film obuhvata, Dragan imao 23 godine, Stefan je fizički morao da se promeni, te se odrekao svoje brade posle mnogo godina...

Film "Bićemo prvaci sveta", o osnivačima čuvene "jugolsovenske škole košarke" i prvoj zlatnoj medalji na prvenstvu u Ljubljani, 1970. godine, režirao je Darko Bajić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Da li je mlađi Kapičić imao tremu i koje mu je savete otac udelio, pogledajte u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf.

- Ovo je najspecifičnija uloga u mom životu, iz razloga što nisam prikazivao neki fiktivni lik, već svog oca. Nadam se, i po njegovim reakcijama, da sam napravio odličan posao. Čekam premijeru - kaže glumac.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рајко

    10. februar 2015 | 15:40

    Биће много занимљивији филм кад буде играо деду - гадног зликовца.

  • snežana

    27. februar 2015 | 10:31

    Svi su veoma značajni ljudi, deda, otac i Stefan. Bravo majstori. Bilo je divno vrijeme, vrijeme mira, znalo se ko je za zatvor a ko za slobodu. Danas su najveće ubice, koljači, lopovi, pljačkaši na slobodi. Živimo u strahu od ubijanja, silovanja, pljačke ...itd. Stefane, želim ti svaku sreću, kao i tvome ocu Draganu. Živjeli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA