KAKAV BLAM! Ana Nikolić u "Slagalici", al' ZAMALO! (FOTO)

Pevačica je na svojoj Fejsbuk stranici objavila navodnu sliku iz kviza koja pokazuje da je njeno ime bilo rešenje asocijacije, ali nije baš bilo tako

  • 24
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Svi znamo da onaj čije se ime pojavi u nekom od zadataka u "Slagalici", može da smatra da je uspeo u životu, pa se time vodila i Ana Nikolić koja se na svojoj Fejsbuk stranici pohvalila da je njeno ime bilo rešenje jedne od asocijacija u popularnom kvizu!

Ali, odmah je bilo vidljivo da se radi o foto-montaži (ko redovno gleda "Slagalicu" zna kakve boje su slova u ovoj igri), a dovoljno je pogledati smehotresna rešenja kolona koja dovode do konačnog rešenja - Ana Nikolić.

Da blam poznate pevačice bude još veći ona je uz nekoliko smajlila napisala: "Molim lepo!" i još lažnu sliku iz kviza objavila i na Instagramu.

Foto: Facebook/ana.nikolic.official Foto: Facebook/ana.nikolic.official

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alo

    18. februar 2015 | 10:15

    A jel konjak neka pesma ili je to zato sto je alkoholicar, kao Zika?!

  • Pcelica

    18. februar 2015 | 11:10

    Malo se nasali, napravi nesto drugacije, a mi cemo odmah citav postupak osudjivati,procenjivati i kaznjavati najnizim uvredama... Pa mi smo to sto pripisujemo njoj, pojedinac pa onda svi na globalnom nivou....

  • Nana*

    18. februar 2015 | 10:01

    Anci se zezela. Sta ste odma zinuli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA