MAJSTOR PEVANJA: Stojeće ovacije za perfektnog Trajčeta (VIDEO)

- Treba mi malo vazduha da uhvatim, stvarno si me ostavio bez daha - rekao mu je Hari Varešanović

  • 40

Trajče Georgiev nastavio je sa fantasičnim nastupima u "Pinkovim zvezdicama". Ovog puta, on se odlučio za hit "Esta ausencia", a posle svog performansa dobije je stojeće ovacije.

- Mislim da nema boljeg poklona za njega danas, osim što ću mu poželeti da ostane do samog kraja ovog takmičenja. Želim ti sve najlepše, i najbolje i srećan ti rođendan - rekla je voditeljka Marijana Mićič.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Treba mi malo vazduha da uhvatim, stvarno si me ostavio bez daha - rekao je Hari.

Trajče Georgiev - "Esta ausencia"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    13. mart 2015 | 23:57

    Jako bih volela da posle ovog takmicenja ovaj decko ne padne u zaborav. Zelela bih stalno da ga slusam. On je zaista nesto posebno ,ne samo u ovom takmicenju,govorim i izvan njega. Mislim da ni Makedonija ali nijedna druga zemlja na balkanu njega ne sme da zaboravi. On nema eksploziju u glasu kao Marija niti je na sceni energican kao Lena,koje su odlicne usput. Ali dovoljno je samo da se pojavi i pusti glas. To je pravi talenat. Bravo Trajce!

  • Okk

    14. mart 2015 | 00:36

    Dete andjeoskog glasa. Primer skromnog i talentovanog deteta. Svaka cast roditeljima, vidi se da je iz fine porodice, kulturan i smeran. Napred Trajce, najbolji si. Do pobede!

  • sue

    13. mart 2015 | 23:30

    Ovo je jedno predivno bice.Ima andjeoski glas i zraci necim naprosto neopisivim,necim sto ga izdvaja od svih ostalih.Mene je osvojio i zelim mu od srca da uspije i da se bavi onim za sto je rodjen:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA