PLANULE KARTE! Željko Joksimović zakazao i drugi koncert u Beogradu za 24. decembar (VIDEO)

Joksimović će sutra pevati u rasprodatoj "Areni", a 24. decembra će održati koncert u "Sava centru"

  • 2

Nakon što je rasprodao sve karte za koncert koji će 11. decembra održati u "Kombank areni", Željko Joksimović je odlučio da zakaže i drugi nastup u Beogradu, i to 24. decembra u "Sava centru", a ulaznice su od danas u prodaji.

- Zaista mi je čast i ogromna obaveza prema mojoj publici koja je pokazala da voli ono što radim i da smo se uželeli jedni drugih. Interesovanje za "Arenu" je od prvog dana bilo ogromno, a kada smo shvatili da će jedan broj fanova ipak ostati uskraćen za mogućnost da bude na koncertu doneli smo odluku da održim još jedan koncert. Imali smo malo vremena za reakciju, ali sam jako srećan jer ću i u četvrtak 24. decembra pevati pred svojom publikom. Ovo je za mene velika čast i privilegija i pozivam sve koji vole moju muziku da dođu na koncert u "Sava centar", na malu uvertiru za divne novogodišnje praznike koji nam predstoje - poručio je Željko.

Kako navode organizatori, Željko Joksimović i Ad Hoc Philharmonic Orchestra spremili su spektakularne nastupe. Posle Banjaluke, Sarajeva, Skoplja Tuzle, Splita, u kojima je Joksimović napunio najveće dvorane i stadione, za Beograd se sprema poseban repertoar i novi aranžmani nekih pesama.

"Ljubavi", "Mišel", "Zaboravljaš", "Žena za sva vremena" samo su neke od pesama koje će Željko izvesti u "Areni" i "Sava centru". Iznenađenje za publiku biće i nekoliko numera iz projekta "Balkan Bazar" na kojem ovaj muzičar vredno radi poslednjih godina, i koji je predstavio u Istanbulu, Sofiji, Zagrebu...

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA