IMALA SAM TROJKU S BIBEROM: Manekenka otkrila prvljave seksi tajne slavnog pevača

Britanska lepotica Lora Karter rekla je da ju je Biber odveo u hotel, a tamo ih je čekala još jedna devojka

  • 14

Britanska manekenka Lora Karter rekla da je imala "trojku" s Džastinom Biberom nakon zabave u jednom klubu. Kako pišu britanski mediji, ona je prvo pozvana da se pridruži muzičkoj zvezdi u separeu, zajedno sa još 20 devojaka.

Posle toga, Biber joj je predložio da ode zajedno s njim u hotel. Ona je pristala i navela da je htela da fotografiše zajedno s pevačem, ali nije uspela u toj nameri, jer je bila primorana da ostavi telefon u kofi kod vrata sobe.

- Odvedena sam u veliku sobu koja je bila opremljena sa ogromnim muzičkim sistemom, a piće je bilo svuda. Takođe, tamo je bilo i četiri momka i deset devojaka - rekla je manekenka i navela da je Biber đuskao i potom predložio da s njom igra igru istine i izazova.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Nakon što ju je odveo u spavaću sobu, u ovu istu prostoriju Biber se u boksericama pojavio posle 20 minuta, zajedno sa još jednom devojkom. Biber, Lora i navedena ženska osoba su počeli da se ljube.

Međutim, devojka je pobelga iz sobe, a navodno ona je kasnije pozvala policiju. Lora i Džastin ostali su zajedno u hotelu do 6:30.

(Telegraf.rs/DailyMail)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    14. decembar 2015 | 18:10

    Ne zna se više ko je tu veći bolesnik...kako reče Bukovski: "Budale prave od budala zvezde."

  • Momo

    14. decembar 2015 | 19:26

    Bem te živote!

  • Boban

    14. decembar 2015 | 17:04

    Nikad mi neće biti jasno šta devojke vide u ovom neuhranjenom slinavku sa čarapom u gačama i nožicama kao u četrogodišnjeg tanzanijca. Nikad taj neće da liči na muškarca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA