TI SI BOLESNI DEGENERIK: Kristijan BRUTALNO ponizio Bojanu Stamenov! (VIDEO)

Kristijan je sasuo niz uvreda Bojani u lice, a sve je počelo tako što ju je nazvao veoma bolesnom ženom

  • 31

Niko više nema pardona na "Farmi", a sada se na Kristijanovoj meti našla Bojana koju je Golubović izvređao bez pardona.

Tamara popljuvala Staniju zbog seksa sa Acom, a Živanovićeva reakcija je POBEDILA! (VIDEO)

Kristijan je pevačici rekao da bi ponekad mogla da donese ceo paket vode, i da bi tako smršala 800 grama, a zatim joj u lice sasuo:

- Ti si jedan degenerik i veoma bolesna žena, i tebi definitivno nije mesto na "Farmi"!

Pogledajte šta je sve Golubović rekao Bojani:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    24. decembar 2015 | 13:58

    On ce da vredja nekoga.....sramota...izbacite ga vec jednom napolje

  • ***********

    24. decembar 2015 | 13:02

    Covek je poremecen..Prica lovacke price, laze, ima krizu identiteta... Da ima nesto u glavi ne bi bio tolike godine po zatvoru... Napada Milosa, jer je video da je medju favoritima napolju.. Stanija i on su ubedjeni da su favoriti... Zena akademski gradjanin bez diplome.. ne zna ni koje joj je zanimanje... fuj oboje...

  • marija

    24. decembar 2015 | 15:49

    Covek sinoc mrtav hladan kaze kako su ga neka dvojica mladica vredjala i kako su posle toga samo nestala.I kaze zao mu sada sto odose dva mlada zivota. Jer ko se njemu suprotstavi gotov je. Tamari kaze da nece moci uci na jug Partizanovog stadiona. I onda se mi cudimo zasto niko ne sme da pisne. Pa kako ce ista da kazu kada se covek sveti ubistvima. Po njegovoj prici ispade da je sve godine u zatvoru proveo nevin. I to sve gleda Produkcija, gleda policija, gleda narod i vi novinari i niko nista ne cini. Jos gore taj covek sa debelom kriminalnom prosloscu, u rijalitiju na tv, lezerno uci omladinu kako treba da se ponasaju. Toliko vredja, toliko je kontradiktoran, pun besa. Ozenjen covek koji se konstantno valja po krevetu sa zenama, a za isto kritikuje mlade koji su slobodni. Pa kakav je to karakter. A da ne govorimo koliko on i Stanija lazu, to je strasno. Svi gledamo koliko Stanija cmizdri u izolaciji i odlazi do njega da mu se zali, a na pitanje gledalaca zasto je plakala, mrtva hladna kaze da nije. I ovakvo sm.ce od ljudi treba da budu uzor mladima????Na zalost Produkcija se isto tako boji KG i ne sme da pusti ni mali deo snimaka koji se odnose na njega, pa da svi farmeri i narod vide njegovo ponasanje. Jadna je zemlja koja omogucava ovakvim olosima da se promovisu na tv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA