≫ 

CECA POSLE 2 GODINE NAPUŠTA PINKOVE ZVEZDE: Evo ko će sedeti na njenom mestu! (FOTO)

Zbog brojnih obaveza oko promovisanja novog albuma "Autogram", Ceca Ražnatović neće sedeti u crvenoj fotelji u trećoj sezoni takmičenja

  • 0

Ceca Ražnatović je dve godine, odnosno dve sezone, bila jedna od članica žirija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", međutim, zbog obaveza u narednom periodu, ustupiće mesto svojoj koleginici Dragani Mirković, koja će je zameniti u trećoj sezoni.

MANDI U ČAST: Evo kako su Kalinić, Pinkove zvezde i svi u studiju otpevali "Nesanicu"! (VIDEO)

Iako je publika navikla na Cecu i njene iskrene i originalne komentare, folk diva će morati da odsustvuje iz treće sezone takmičenja, na veliku žalost njenih fanova.

Budući da je pevačica nedavno objavila album "Autogram" koji je odmah osvojio publiku, a koji će promovisati u finalu "Pinkovih zvezda", čekaju je obaveze oko istog, a njeno mesto u crvenoj fotelji zauzeće takođe folk zvezda Dragana Mirković.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Kako su i zvanično potvrdili iz produkcije takmičenja, Dragana je pristala da učestvuje u trećoj sezoni "Pinkovih zvezda", čije je veliko finale zakazano za utorak, 28. jun u 21 čas, a nova članica žirija će u finalnoj večeri predstaviti i svoje dve nove pesme.

Foto:Telegraf Foto:Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA